Délmagyar logó

2019. 03. 24. vasárnap - Gábor, Karina 4°C | 21°C Még több cikk.

Tervszerűen képeznek felsővezetőket

A GYSEV és a MÁV vezérigazgatói, továbbá mindkét vasúttársaság pályakarrier-programjának résztvevői első alkalommal rendeztek találkozót a Hotel Sopronban, ahol az eddigi tapasztalatokat összegezték.
– A „GYSEV-re nevelési” program és az ehhez kapcsolódó pályakarrier-rendszer a felsővezetői kör utánpótlásának eszköze. Ötlépcsős szisztémában, több mint egy évtizedes időintervallum alatt, a cégen belül neveljük ki a tehetséges, modern szakmakultúrájú, példaértékű hozzáállású munkatársakból a leendő vezetőket – fogalmazott e szakterület keresztapjának tartott Ács Sándor, a GYSEV vezérigazgató-helyettese. – A GYSEV 1800 munkatársának tíz százaléka diplomás, közülük 19-en vesznek részt a programban.
– A MÁV-nál hatvan munkatárs részesül pályakarrier-gondozásban – tette hozzá Heinczinger István, a MÁV vezérigazgatója, aki szerint a két vasúttársaság együttműködése e területen is példaértékű. Dr. Székely Csaba, a GYSEV vezérigazgatója úgy látja, a tervszerű pályakarrier-építés a vállalat egészét érintő fejlődés egyik biztosítéka, össztársadalmi hozadékkal.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hogyan gátolná a fiatalkori erőszakot?

Tovább olvasom