Délmagyar logó

2019. 02. 22. péntek - Gerzson -3°C | 10°C Még több cikk.

Tibor vagyok, de hódítani akarok

Mi történik akkor, ha egy gimnazista fiú találkozik álmai asszonyával? A nő egy kicsit idősebb, egy kicsit férjezett, de sebaj.

Mi történik akkor, ha egy gimnazista fiú találkozik álmai asszonyával? A nő egy kicsit idősebb, egy kicsit férjezett, egy kicsit félrelép, de sebaj - senki sem tökéletes.

A lényeg, hogy ott van, látható, tapintható, sőt néha úgy tűnik kapható is, úgyhogy meg kell szerezni, mindenáron. Csakhogy ez nem is olyan egyszerű. Nagy tervek, és még nagyobb lebőgések váltogatják egymást. Közben feltűnik egy féltékeny férj, egy idegesítő szerető, egy atyáskodó gondnok, egy félénk vízibicikli-kölcsönzős, és egy lány, aki talán sokkal több figyelmet érdemelne, mint az "álomnő". És hogy mi a fontosabb: a szex, vagy a szerelem, vagy meddig szabad elmenni, hogy beteljesítsünk egy álmot, és hogyan kell használni egy foszforeszkáló óvszert? - Ilyen a kérdésekre keresi a választ a film.

A történet az évzáron kezdődik. Tibor két barátjával a komputer szobában, éppen Lady Sandra weboldalán nézi, ahogyan a nő lassan vetkőzik, miközben arról folyik a szó, ki mikképp fogja a nyáron elveszíteni a szüzességét. Az élvezeteknek véget vet az iskolarádió, amiből Tibor megtudja, megbukott töriből. Lőttek a horvátországi nyaralásnak, bulizásnak a haverokkal, irány… a füredi Flamingó Hotel, a vállalati üdülő..

A hely kicsit lepukkant, csupa ismerős arc, nulla kaland, feladat felkészülni a pótvizsgára. Igaz ott van Józsi, aki gyermek kori barát, de még olyan gyerekes és Kata, aki Tunyogi gondnok és mindenes lánya, és akit Tibor szintén száz éve ismer. Tehát minden dög unalom….

Az öröm annál nagyobb a Flamingó kis személyzete részéről, mikor megjelenik Tibor. Ott van Tunyogi, Ő lesz, aki majd rajta tartja a fiatalemberen a szemét; hiszen megígérte az anyjának. És a töri is menni fog mire a gyerek hazamegy. A jóságos Rózsi néni, aki kicsit rosszul lát, és aki még mindig gyerekként kezeli Tibikét. Józsi, aki alig várja, hogy valami érdekes történjen. Na és Kata, aki csinos, de Tibi észre sem veszi. A szállodában megszáll a neten figyelt vetkőző szépség, Sandra - legalábbis Tibor szerint. Ám kiderül, hogy ő valójában Rényi bankigazgató fiatal felesége Alex, akinek szintén uncsi minden és csak azért jött le Füredre, mert valami Japán delegáció érkezett, és a Vén Marha őket istápolja Pesten. Tibor ráindul Alexre... Aztán váratlanul megérkezik a bankigazgató és vele unokaöccse, aki Tibor történelem tanára...

INFÓ


Fancsikai Péter játssza Tibort. 1989-ben született Budapesten, s a 2005/2006-os tanévben érettségizik az ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnáziumban. 1997-től a Földessy Margit Stúdió tanulója, itt látta meg Fonyó Gergely rendező egy előadásban, ennek alapján választotta ki Tibor szerepére.

Egri Bálint formálja meg Józsit. Ő 1988-ban született, és a Veres Pálné Gimnázium 12. osztályos tanulója. Korábban a Főnix Drámastúdióban tanult. A Bárka Színházban a Legyek ura című darabban látta meg a film rendezője.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előnyös

szabályok

A múlt héten hatályba lépett rendezési terv Belváros, Kisbácsa, Bácsa és Sárás számára előnyökkel… Tovább olvasom