Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Tizenévesek raboltak ki egy bisztrót

Két tizenéves diák rabolt ki egy bisztrót a Tolna megyei Decs-Szőlőhegyen; a gyanúsítottakat elfogták - közölte a rendőrség pénteken.
A diákokra akár tízévnyi börtön is várhat - mondta Farkas Kinga, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Decs-Szőlőhegyen, egy 56-os főút mellett működő bisztróba csütörtökön a hajnali órákban két fiatal jelent meg. Arcukat sállal, sapkával takarták el, és egy fegyvernek látszó tárggyal a bevételt követelték az alkalmazottól. A bisztróban az alkalmazotton kívül egy személy tartózkodott. Az eladó a fenyegetés hatására átadta a kasszában lévő több mint 60 ezer forint készpénzt. A rablók gépjárműbe szállva menekültek el a helyszínről - közölte.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói egy szekszárdi szakközépiskola két diákját gyanúsították meg. Egyikük kismányoki, a másikuk pedig bonyhádi, mindketten 19 évesek.

Farkas Kinga tájékoztatása szerint a két fiatalembert a rendőrök elfogták. A lakhelyükön tartott házkutatás során lefoglalták a bűncselekmény elkövetésénél használt gázpisztolyt, és ruhákat. A rendőrök csekély mennyiségű kábítószert is találtak. A gyanúsítottak beismerték tettüket. Előzetes letartóztatásukat a rendőrség kezdeményezte.

Olvasóink írták

 • 2. dodó 2010. március 12. 16:07
  „Cigány ,,diákok" raboltak ki egy bisztrót.2010. március 12. 15:23:HunHír.Hu

  Két tizenéves cigány "diák" rabolt ki egy bisztrót a Tolna megyei Decs-Szőlőhegyen; a gyanúsítottakat elfogták - közölte a rendőrség. A fiatal bűnözőkre akár tízévnyi börtön is várhat - mondta Farkas Kinga, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Képzeljék el, milyen bikára gyúrják magukat az összkomfortos börtönben.

  Decs-Szőlőhegyen, egy 56-os főút mellett működő bisztróba csütörtökön a hajnali órákban két cigány jelent meg. Arcukat sállal, sapkával takarták el, és egy fegyvernek látszó tárggyal a bevételt követelték az alkalmazottól. A bisztróban az alkalmazotton kívül egy személy tartózkodott. Az eladó a fenyegetés hatására átadta a kasszában lévő több mint 60 ezer forint készpénzt. A rablók gépjárműbe szállva menekültek el a helyszínről - közölte.

  A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói egy szekszárdi szakközépiskola két túlkoros "diákját" gyanúsították meg. Egyikük kismányoki, a másikuk pedig bonyhádi, mindketten 19 évesek, és természetesen a kivételezett kisebbséghez tartoznak.”
 • 1. KolompárRómeó 2010. március 12. 15:49
  „Hát esztet mink csák csínynek szántuk!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hiller szerint a Bolognai folyamat az egyetlen út

A bolognai folyamat az egyetlen lehetséges út, ha Európa versenyképes akar maradni - mondta Hiller… Tovább olvasom