Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Tizenévesek vertek halálra egy idős férfit Tarnabodon

Tizenéves fiatalok vertek halálra egy idős férfit a Heves megyei Tarnabodon. A fiatalok szerda éjszaka törtek be a 67 éves férfi házába.
A tulajdonost megverték, majd több értéktárgyat is elvittek a lakásából - mondta a Független Hírügynökségnek Soltész Bálint a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az idős férfit kórházba szállították, de a bántalmazáskor olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy azokba pénteken hajnalban belehalt.

A bűncselekménnyel gyanúsítható 15, 16 és 17 éves fiúkat őrizetbe vette a rendőrség és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat is.

Olvasóink írták

 • 16. Zeusz 2008. február 09. 09:39
  „banyi !
  Egyetértek veled ! Pont ezért kérdeztem, most már bátran kijelenthetem, aljas és szemétláda, rágalmazó fórumtársaimtól, hogy biztosak-e abban, hogy cigányok az elkövetők. Teljesen eldeformálódott a cikk lényege. Szokás szerint, mint ahogyan azt már megszokhattuk, faji kérdést csináltak a cikkből, ahelyett, hogy a fiatalkorúak egyre növekvő és elterjedő kegyetlenkedésének okait beszélnénk meg.

  Nézd csak meg, még most is 14 komment elteltével, mindenki általánosságban fogalmazza meg a teóriáját a cigányokkal kapcsolatban, holott egyáltalán NEM EZ A CIKK LÉNYEGE.”
 • 15. Kapuvári 2008. február 09. 09:27
  „ha a cenzurázott,baloldali média el is hallgatja,hogy cigányok voltak,azért is tudjuk!Mocskos,féreg cigányok ölik a magyart!de ez kálmán olga szerint jól van!már nem sokáig!”
 • 14. banyi 2008. február 09. 09:04
  „Álljon meg a menet! Helyesírásról,százalékszánitásról é miegymásról vitatkoztok oda-vissza, és! elfelejtitek e lényeget. Egy embert bántalmaztak, aki meghelt. A fiatalkoúak kegyetlenkedéseit, ami olyan méretet öltött az tóbbi időőben, hogy az már rémisztő. Ezen kellene elgondolkodni, mi a megoldás. Lehet, fehér, magyar, sárga, cigány és egyéb etnikum teljesen mndegy! Miért van így, és egyre gyakrabban. Nektek vitatkozóknak pedig azt javaslom (ha lehet) előbb magatokkal legyetek tisztában!”
 • 13. skorpio21 2008. február 09. 06:13
  „Lehet,hogy nem 100%-os az elméletem,de azért leírom!
  Lehajtott fővel vállalom a következményeket!
  Az utóbbi időben hihetetlen mód elszaporodtak az ehez hasonló erőszakos cselekedetek!Belegondolt-e már valaki,hogy az elkövetők milyen családi és szociális körülmények között élnek?
  Ebböl a "fertőből" leg egyszerűbben úgy tudnak kikerülni,ha jó pár évre sittre vágatják magukat!Minden gondjuk megoldódik,nem kell semmit tenniük,csak a hűvösön tanulni,kondizni és pár év múlva "okosan",kigyúrtan kiszabadulni a tisztességes nép közé!
  (természetesen mi adófizetők finanszírozzuk mindezt!)
  Lásd legutóbb mukit!Ha kiszabadul már okosabban fogja csinálni,talán még rendőrnek is felveszik!?”
 • 12. BorokaMihaly 2008. február 08. 22:06
  „Zeusz!

  A helyesírás látom nem az erősséged (2 s-sel).
  Egyébként a 99%-ot nem a cigányság összlakossághoz viszonyított arányából kifolyólag írtam, hanem mert az ilyen jellegű, ilyen módon elkövetett bűncselekmények elkövetői szinte mindig cigányok. Persze biztos nem pont 99%, hanem még ennél is kevesebb. Legyen igazad.
  Ha meg annyira bizonyíték kell, akkor menj el Tarnabodra és kérdezz meg egy-két magyar lakost az esetről.”
 • 11. maci52 2008. február 08. 21:37
  „Angolnvész,szélvész,tűzvész,cigányvész,.!”
 • 10. Kolompár Rómeó 2008. február 08. 20:26
  „Amikor a cikket elolvastam, nekem is a svéd szőkék jutottak eszembe. De ezt én betudom a személyes tapasztalatoknak és az én k...anyámat, hogy ez a véleményem a cigányokról.”
 • 9. Zeusz 2008. február 08. 20:22
  „péter g.!

  Jaj !! Hagyad már ezt a sablonos, begyakorlott szöveget.!!!
  Úgy érzem, hogy mégis csak bejött a sejtésem és még sem tudod, tudjátok KONKRÉTAN ez esetben, hogy cigányok voltak, akkor miért mondjátok kijelentő mondatban ?
  Így nem lehet komolyan véleményt mondani a cikkről, ha csak sejtünk valamit. Tiszta gyerekes az egész!!!!!

  Bizonyítékot !”
 • 8. Zeusz 2008. február 08. 20:14
  „BorokaMihaly !

  A százalékszámítás látom nem az erőséged, még ha 50-50%-ot is mondtál volna akkor találgatás szintjén maradna a dolog.

  Konkrét infó ?”
 • 7. péter g. 2008. február 08. 20:11
  „Kuruc.info: hogy honnan tudjuk, hogy cigányok voltak?
  1. Falkában támadtak, és jellemzően időst. Mert ők olyan "bátrak".
  2. Indokolatlan brutalitás: nem elég nekik az, hogy kirabolhatnak valakit az otthonában, még jól meg (itt: agyon) is verik. Hány, de hány ilyen és ehhez hasonló eset volt a közelmúltban - például egy pár napja Baktalórántházon, amellyel kapcsolatban még az ITT található olvasói levelet is olvassuk el, ha még nem tettük volna. És ez csak egy eset a sokból!
  3. Tarnabod neve fogalom, és egyenértékű a cigányfertőzöttséggel, a nagyon gyakori, durva bűntényekkel. Tessék rákeresni a település nevére a jobboldalt felül található keresővel - érdemes!”
 • 6. BorokaMihaly 2008. február 08. 20:03
  „Igazad van Zeusz. Egyikőnk sem volt ott valószínűleg a gyilkosság helyszínén, így nem mondhatjuk 100 százalékos biztonsággal, hogy cigányok voltak az elkövetők. Csak 99%.”
 • 5. Zeusz 2008. február 08. 19:47
  „Lappland !

  Most itt nem a cigánybűnözésről van szó, csupán arról, hogy honnan tudják a T kollégák, hogy cigányok az elkövetők.
  Gondolom nem találgatás szintjén megy a dolog, mert akkor irtózatosan nagy szemétség, és aljasság részükről.

  Jelzem, most ez esetben nem érdekel az országos cigánybűnözési statisztika. Itt a KONKRÉT CIKK kapcsán érdeklődöm.”
 • 4. Lappland 2008. február 08. 19:21
  „Zeusz! A DM-től ne is várd el,hogy elismeri a cigánybünözést.Olvassál más hírportált is.Nem kioktatni akartalak,csak tipp!A hozzászólásolnál vannak szélsőségek is,de ennyi belefér.Szélsőséges napilapok,tv társaságok is vannak.”
 • 3. Zeusz 2008. február 08. 18:31
  „Honnan veszitek, hogy cigányok voltak ? Mert én nem következtetek erre a cikkből.
  Kérlek ne gyertek nekem azzal, hogy a stílusból ítélve csak azok lehetnek, meg ilyen következtetésekkel, találgatásokkal ?

  Várom az infót, tőletek.”
 • 2. péter g. 2008. február 08. 18:02
  „Ma délután átnéztem a gyilkossági híreket jan. 01-ig visszamenőleg. Ezt az esetet is beszámítva7 (hét) cigányok által magyarok sérelmáre elkövetett gyilkosságot találtam. Csak azt számítom amelyikről vmelyik média megemlítette, hogy az elk. cigány. Kb kétszer ennyi a be nem fejezett gyilk. kísérletek száma, és még nem telt el az év egytizede! Cigányfajvédők! Kállai! Kisebbségi és etnikai jogvédők! Ilyenkor mért nem kiabáljátok a mocskos hazugságaitokat a "faji és etnikai" baromságaitokról? Magyar ellen lehet gyilkolni-rabolni-lopni, feltéve, hogy egy élősködő, általunk eltartott féreg teszi?? Ha egy tetves cigány kap egy pofont jöhet az előzetes!!!”
 • 1. BorokaMihaly 2008. február 08. 17:15
  „A 2001-es népszámláláskor a 692 tarnabodi lakos közül 235 vallotta magát norvég nemzetiségűnek. Azóta az arány gondolom elérte az 50%-ot. Ők maguk szaporodnak, a magyarokat pedig irtják...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bátaapáti atomhulladék tároló: nincs környezeti kockázat

A Pécsi Bányakapitányság vizsgálata szerint nem történt vízbetörés, és a vízbeáramlás is a… Tovább olvasom