Délmagyar logó

2019. 06. 25. kedd - Vilmos 20°C | 30°C Még több cikk.

Több határátkelőhelyen is torlódás várható

Az Országos Rendőr-főkapitányság közlése szerint több határátkelőhelyen is torlódás várható a teherforgalomban a hétvégi kamionstop miatt. Záhonynál a személyforgalomban is nagyobb várakozásra kell számítani.
A rendőrség közleménye szerint Röszke autópálya és Nagylak közúti határátkelőhelyen vasárnap az esti óráktól hétfő hajnalig a belépő irányban lehet számítani várakozásra, amelynek mértéke legfeljebb 60 perc lehet.

Az ártándi határátkelőhelyen a teherforgalomban várható torlódás a belépő irányban vasárnap az esti óráktól hétfőn a hajnali órákig, a várakozás mértéke 30-60 perc lehet.

A záhonyi határátkelőhelyen is nagyobb forgalomra számítanak. A személyforgalomban be- és kilépő irányban 120-180 perces várakozás kialakulására lehet számítani. A teherforgalomban a hétvégi kamionstopot követő időszakban, kilépő irányban 4-6 órás várakozásra kell felkészülni, az ukrán határ- és vámellenőrzés ütemétől függően.

A személyforgalomban közlekedőknek a záhonyi forgalomtorlódás elkerüléséhez alternatív útvonalnak a 7 és 19 óra között nyitva tartó barabási közúti határátkelőhelyet és a 8 és 16 óra között nyitva tartó lónyai közúti határátkelőhelyet ajánlja a rendőrség.

Tiszabecs, Barabás és Beregsurány közúti határátkelőhelyeken szintén előfordulhat várakozás a délutáni órákban a belépő irányban, 60 perces időtartamban.

A rendőrség közölte azt is, hogy az érintett határátkelőhelyek felkészültek a várható forgalom lebonyolítására, a szükséges kapacitással fognak üzemelni; ha szükséges, ideiglenes forgalmi rendet alakítanak ki a várakozások csökkentése érdekében.

Az utasok napra készen tájékozódhatnak a határátkelőhelyeken lévő aktuális várakozási időkről a http://www.police.hu/hatarinfo/varakozas.html oldalon.

Olvasóink írták

  • 1. Jozsoci 2011. május 22. 19:53
    „Az ellenzéknek teljesen felesleges bejárni a parlamentbe. Elmondhatják amit akarnak, aztán üljél le hülyegyerek.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Napirenden az első sarkalatos törvény

Az Országgyűlés jövő héten kezdődő, kétnapos ülésén határoz a kormány- és köztisztviselők… Tovább olvasom