Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 4°C Még több cikk.

Többször kifosztották a Somogyzsitfán meggyilkolt asszonyt

Összekötözték a kezeit és a lábait, a száját pedig leragasztották annak az idős asszonynak, akinek a holttestét egy rokona találta meg szerdán Somogyzsitfán.
A 77 éves, betegeskedő nő nem volt gazdag, mégis valószínű, hogy az értékeiért gyilkolták meg. Az áldozatnál nem először jártak bűnözők, a szomszédok szerint korábban már többször is kifosztották. A faluban gyakran történik bűncselekmény, a helybeliek nagyobb biztonságot követelnek.

A 77 éves asszonyt a falu közepén álló házában ölték meg. A porta gazdája sokat betegeskedett és egyedül élt. Az asszonyt rendszeresen látogatta egy rokona, Ő fedezte fel a gyilkosságot. A rokonnak ez lett gyanús, hogy az éthordóban vitt ebéd még délután is a küszöbön volt.

A faluban egyelőre polgárőrség sincs, de lesz - ígéri a polgármester. Nagy László Ottó már szervezi, de addig is a polgármester azt kérte a rendőrségtől, hogy gyakrabban járőrözzenek a faluban. Az idős asszony gyilkosa vagy gyilkosai után tucatnyi rendőr nyomoz.

Olvasóink írták

 • 3. Kapuvári 2008. április 18. 21:03
  „Állitsuk meg a cigánybűnözést!”
 • 2. jajaja 2008. április 17. 20:11
  „egyetertek peterg!Franko volt!!szerencsetlen nyugdijasok!Vazzzzeg nagyon geci lehet igy meghalni!es igy varja az ember a nyugdijas eveit...!”
 • 1. péter g. 2008. április 17. 16:23
  „Hány idős, kiszolgáltatott embernek kell még saját otthonában összekötött kézzel, kifosztva, megbecstelenítve, az ágyneműtartójában végezni? Hány hozzátartozónak kell még így rátalálni szeretett nagyszüleire? Mennyinek? Miért nem szigorítják meg a magántulajdon védelmét? Ha tudnák az elkövetők, hogy "vigyázz thesó, a parasztok lőhetnek, üthetnek is ám", akkor kevesebb ilyen bűncselekmény lenne. Ott volt a vasajtóba áramot vezető gazda esete. De mit is mondtak a riportban? Egy betörő pár zsák takarmányért haljon meg? Ha módosítanák a törvényt, akkor ha úgy alakul igen, lőjék le érte. Egy régebbi esetben az idős, nyugdíjas néninek miért kellett meghalnia? Párezer forintért, meg egy porcelán angyalkáért? Feje tetején az ország... De, reméljük, nem sokáig!
  Az elkövetés módszere szerint pedig: BIZTOS, hogy CIGÁNY!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pert nyert Takács Imre az Iparművészeti Múzeum ellen

Első fokon pert nyert Takács Imre az Iparművészeti Múzeum ellen. A Fővárosi Munkaügyi Bíróság a… Tovább olvasom