Délmagyar logó

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Tonk Emil: Üzleti Patika

A "jó válaszok" könyve,

Mindazoknak, akik a versenypiacon megoldásokat keresnek arra, hogyan tarthatják meg piaci pozíciójukat, hogyan növelhetik üzleti forgalmukat, akik tudni szeretnék, mi az a személyes hozzáadott érték, amely nem kerül pénzbe, de rengeteget számít a cég üzleti eredményességében.
Nagy várakozás előzte meg a Tonk Emil első könyvének megjelenését, amely több mint 30 év tapasztalatát foglalja össze - többek között olyan égető kérdésekre válaszolva, mint:

1. Mire figyeljünk a személyes és telefonos kommunikáció során?
2. Mi a személy szerepe a vállalati kommunikációs fronton?
3. Hogyan védjük meg árainkat az üzleti tárgyaláson?
4. Hogyan kezeljük a felmerülő kifogásokat?
5. Hogyan zárjunk le ügyesen egy tárgyalást?
6. Mit tehet egy vállalat az olcsóbb és/vagy erősebb versenytársakkal?
7. Hogyan tudja megőrizni a piaci elonyöket, amikor újabb szereplők jelennek meg a versenyben?
8. Hogyan bánjunk az ügyfelekkel annak érdekében, hogy egy stabil vevőkör alakulhasson ki?

A könyv kizárólag a gyakorlatról szól. A megértést rengeteg humoros anekdota, vicc és illusztráció segíti. A kérdés-felelet - forma lehetővé teszi, hogy ha megfogalmazódik bennünk egy kérdés, akkor tálcán megkapjuk a választ. Ha olyan problémával találkozunk, amelyre nincs jó megoldásunk, bármikor fellapozhatjuk a könyvet, hogy olyan módszereket találjunk, amelyeket már másnap alkalmazhatunk, melyekkel már másnap eredményeket érhetünk el.

A sikeres üzletembereket megerősíti, hogy jó úton haladnak. Az új megközelítés alternatívákat és biztonságot nyújt arra az esetre, ha a megszokott megoldások nem a megfelelő, elvárt eredményt hozzák. Az olvasónak nem kell évekig gondolkodni azon, hogyan találhatja meg az üzleti növekedés forrását, ezt a szerző megtette helyette. Egyszerűen le kell venni a könyvet a polcról, és felütni a megfelelő helyen.

Az Üzleti Patikában megtalálható tárgyalási és kommunikáció ismeretek nélkülözhetetlenek minden értékesítési és kereskedelmi területen dolgozó üzletember, üzletkötő, hálózatépítő számára, akik cégeket képviselnek, és cégek nevében tárgyalnak árakról, feltételekről.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szammer István: A kultúra és a szabadság örök

Szammer István, a Lapcom Kft. ügyvezető igazgatója Ray Bradbury Fahrenheit 451 című regényéről… Tovább olvasom