Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Tóth András szakított a szocikkal

Kilépett az MSZP-ből Tóth András, miután kiderült, hogy a következő választáson nem őt indítják abban a választókerületben, ahol a mandátumát szerezte - írja a Népszabadság.
A korábbi titokminiszter a a lapnak azt mondta, nem a döntés, hanem az eljárás módja miatt lépett ki a pártból. Azt állította, hogy a döntési folyamatba nem vonták be, vele szemben a "kommunikáció minimuma sem történt meg".

Tóth András a parlamenti frakciónak továbbra is tagja akar maradni, és azt ígérte, hogy a baloldali értékrendtől sem fog eltávolodni. Fábry Béla választóókerületi elnök, aki Tóth András helyett indul majd a választáson azt mondta, sajnálja a politikus kilépését, de szerinte ez "leginkább egy durcás kisfiú hirtelen döntéséhez hasonlít, amely méltatlan Tóth András politikai életútjához".

Olvasóink írták

 • 3. comet 2009. március 19. 09:38
  „ha a Gyurcsány banda megbeszélte volna vele a lépést, Tóth-nak nem fájna a döntés.
  Tóth nem a megvilágosultak közé tartozik hanem akit egy csöppet megcsípett a gépezet aminek azért még mindig ő az egyik fogaskereke.
  Aki meg Gyurcsány mellett baloldali értékrendről beszél az vagy hülye, vagy hazudik.
  Gyurcsány ugyanis a nagytőke érdekeit képviseli, amit egyértelműen jeleznek a kiszolgáltatott és kisemmizett munkavállalók. Magyarország baloldali pártja az MSZMP Thürmer Gyula vezetésével, aki a fő ellenséget az őket is átvágó MSZP-ben látja, nagyon helyesen.”
 • 2. trixi11 2009. március 19. 08:19
  „Magyarországnak is ezt kéne tenni! Szakítani a szocikkal....”
 • 1. legal 2009. március 19. 07:07
  „Azért sajnálom, hogy az MSZP kiszorítja maga közül ezt az embert. Félreértés elkerülésére arra az évek során bekövetkezett szemlélet módosulására gondolok, ami észlelhető volt megnyilatkozásaiban az utóbbi években nemzetbiztonsági részletkérdésekben egyre inkább eltávolodva az ortodox hatalommegtartó szocialista párti gondolkozástól. Gondolom kezdett csömört kapni tőle, s ezért kell mennie. Hogy Gál Zoltán nyugodtan alhasson.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dunába csúszott egy kocsi Pesten: megvan a holttest

Megtalálták annak a fiatal lánynak a holttestét, aki szerda este egy autóval a Dunába csúszott Budapesten, a XXIII. kerületben. A búvárok két órán át keresték őt, végül néhány perccel a kocsi kiemelése után bukkantak rá. Tovább olvasom