Délmagyar logó

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Tóth Árpádné Irénke

Kategória: általános iskolai tanító

Név: Tóth Árpádné Irénke
Marcalvárosi Közoktatási Központ, Győr

Jelölő: Varga Júlia
Indoklás
Nagyon örültem a Kisalföld Kampányának, mert úgy érzem volt osztályfőnököm érdemes a legjobban a kedvenc tanári díjra. Tóth Árpádné, a mi Irénke nénink volt az, akivel meg lehetett osztani örömöt és bánatot. Erős kézzel fogta az osztályt és kihozta belőlünk a legjobbat. Szinte az összes versenyen szerepeltünk, amin csak lehetett és mindegyiken értünk el helyezéseket a dobogón. Most 8.-as fejjel öröm visszagondolni a kirándulásokra, amiken igazán megmutatkozott mennyire szeret bennünket. Az osztálybulikról nem is beszélve. 4 évig tanított, nevelt és szeretett minket. Bizalmasunk, jó barátunk volt, aki sokat követelt. Általa lettünk az alsó tagozat legjobb osztálya. Tökéletesen felkészülve léptünk át felső tagozatba. A mostani negyedikesei előadásában (ahol húgom is tanul) a régi osztálya, vagyis mi is segíteni fogunk, mert még négy év után is őt tartjuk a legjobb tanárnak.

Jelölő: Csanaki Bianka
Indoklás
Javaslom Tóth Árpádné Irénke nénit a katedrák kedvencei közé. Csanaki Bianka 4.a osztályos tanuló vagyok a Marcalvárosi Közoktatási Központ Arany János Általános Iskolájában. Irénke néni nem leadja a tananyagot hanem mindegyikünknek megtanítja. Közösségi munkája során osztályunk tanár, diák és szülőből álló nagy család lett ahol kölcsönösen figyelünk egymásra.

Kedves Olvasónk!
Ha Ön is úgy gondolja, hogy bármelyik jelöltet szívesen támogatná  szavazatával illetve jelölné valamelyik kategóriába, akkor nem kell mást tennie mint a tanar@kisalfold.hu e-mail címre elküldenie annak a tanárnak a nevét, akire szavazni szeretne (vagy jelölni), és természetesen az Ön nevét és telefonszámát, hogy éresíteni tudjuk ha Önre mosolyog a szerencse. Örömmel vennénk ha szavazatát ill. jelölését röviden néhány sorban megindokolná.

További részletek a kampányról itt >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tatárföldön Rába-futóművel

– Az idei évre kedvezőek a kilátásaink az egykori Szovjetunió utódállamaiban, ahol három év alatt a négyszeresével tudtuk növelni eladásainkat – fogalmazott a Kisalföldnek adott interjújában Pintér István, a Rába Járműipari Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság elnök-vezérigazgatója. Minőség szempontjából eltűntek a különbségek kelet és nyugat között. Tovább olvasom