Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Továbbra sem zökkenőmentes a vasúti forgalom Debrecenben

Két napig is eltarthat a helyreállítás a debreceni Nagyállomáson, ahol hétfő délelőtt kigyulladt a vonatok indítására szolgáló úgynevezett jelfogó helyiség.
Csak az InterCity-ket fogadják illetve indítják Debrecenben, a több járat helyett pótlóbuszok viszik az utasokat. Nem működnek a közeli átkelők jelzőberendezései sem. A délelőtti tűzben nem sérült meg senki.

A Debreceni Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint a vonatok indítására szolgáló jelző és jeladó berendezés meghibásodása miatt bénult meg a vonatforgalom Debrecennél. A károk elhárítása és a javítás várhatóan két napig tart. Az InterCity járatok áthaladását az állomás személyzete most kézi irányítással biztosítja.

A jelfogó berendezések meghibásodása miatt Debrecenben a vasúti átjárók fényjelző készülékei sem működnek. A rendőrség kéri, hogy az arra közlekedők óvatosan közelítsék meg az átjárókat. Nem működnek a fénysorompók a 4-es főúton a hajdúszováti elágazásnál, a Vértesi úti vasúti átjáróban, a Gázvezeték utcai vasúti átjárónál, az Ótemető-Kinizsi utcai valamint a Huszár Gál utcai átjárónál sem. Ezeket a helyeket a rendőrök folyamatosan ellenőrzik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elfogták a menőautót kirabló fiatalembert

A rendőrök elfogták és már előzetes letartóztatásban is van az a fiatalember, aki a gyanú szerint… Tovább olvasom