Délmagyar logó

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Túlméretes vontatóval ütközött a román rendszámú Passat

Tragédiával végződött az a baleset, amely szombaton hajnalban történt a 4-es számú főút Szolnokot elkerülő szakaszán, ahol egy Volkswagen Passat és egy túlméretes szállítmányú nyerges vontató ütközött össze.
A szolnoki tűzoltókat hajnali fél 2 körül riasztották a helyszínre. Az ütközésben a személyautó az útmenti árokba borult, vezetőjét a tűzoltóknak csak hidraulikus feszítő-vágó eszközökkel sikerült kiszabadítani a teljesen összeroncsolódott járműből. A kocsit vezető férfi a karambolban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A járműben a sofőrön kívül más nem utazott.

A nyerges jármű vontatmánya lesodródott az úttestről, és az útpadkán megsüllyedt, teljesen elzárva a 4-es számú főút forgalmát. A lesodródott, megsüllyedt nyerges vontató műszaki mentése valószínűleg egész szombati nap folytatódik, mert a mintegy 35 tonnás rakomány, illetve a járműszerelvény megmozdításához szükséges nagyteljesítményű daru csak később érkezik meg. A vontató rakománya egy nagyméretű hídelem.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. Elsődleges információk szerint felvezetéssel Budapest irányába haladt a két túlméretes szállítmányú nyerges vontató. A szemből érkező, Debrecen irányába tartó személyautó az elöl haladó nyerges vontató oldalával érintőlegesen ütközött, majd ezt követően csapódott bele a második járműszerelvénybe. A rendőrség a forgalmat egy közeli felüljárón keresztül elterelte, gyakorlatilag csak kisebb torlódásra lehet számítani az érintett útszakaszon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Skype mobilon is

A 3 Group nevű szolgáltató ügyfelei ingyenesen hívhatják majd a többi 3-as Skype felhasználót,… Tovább olvasom