Délmagyar logó

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -2°C | 1°C Még több cikk.

Tüntetés az IRM-nél

Tüntetést tartanak az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium előtt pénteken délután. A demonstrációt a Magyar Hírlap szerkesztősége szervezi a sajtó- és véleményszabadságért.
A lap azt írja, hogy 14 órára várják a demonstrálókat a Kossuth téri épülethez. A tüntetés annak kapcsán szervezték, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kedden a lap egyik hétfői cikke után azt kérte az állami intézményektől és állami vállalatoktól: mondják le a Magyar Hírlap előfizetését és ne hirdessenek az újságban.

Olvasóink írták

 • 5. berriann 2009. február 13. 21:20
  „És még valami. Olyan fura érzésem volt, miközben a hozzászólását olvastam. Mint a besúgó jelentése. Útállattal beszél az Echo TV adásában történtekről, csak azt nem értem, hogy minek nézi, ha nem ért egyet a nézetekkel? Vagy jelentenie kell?”
 • 4. berriann 2009. február 13. 21:04
  „Kedves Csengele! Csodálom Önt! Jó Önnek, mert a lelkiszegényeké a mennyek országa.”
 • 3. szgd-i 2009. február 13. 15:29
  „ui: a délmagyar oldalán miért is van így eldugva ez a hír? ???? ez is kettős mérce a sajtószabadság jegyében???????????????”
 • 2. szgd-i 2009. február 13. 15:15
  „Kedves Csengele!

  Az hogy esetleg az ön véleményével nem egyezik Bayeréval az az ön dolga és szíve joga. Csak tudja itt nem erről van szó!! hanem arról hogy a sajtó és vélemény szabadságot tiporják !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Az mégis csak megengedhetetlen hogy egy kormányfő ilyen kijelentéseket tegyen, felháborító vérlázító hogy a média egy jó része mélyen hallgat az ügyről. Tudja kedves Csengele a kettős mérce a baj itt magyar országban és európában is, miként is van az hogy a fasizmusról (nagyon helyesen!) elítélendően beszél és gondol mindenki? A kommunizmusról pedig nem teszik ugyan így!!! Nem teszik pedig egy szikra szemmel sem volt különb annál, sem gyilkosságaiban, sem gerincroppantásában és semmi egyébben!!! Számomra nem elfogadható az a vélemény hogy bocsánatos bűnként gondolnak és tekintenek a kommunizmusra.
  Lehet kicsit látszólag elkanyarodtam a cikk eredeti vonalától de ha valaki mélyen belegondol mégsem vagyok olyan messze tőle....”
 • 1. csengele 2009. február 13. 11:22
  „Szép volt az Echo tévén, amikor Széles Gábor összehívta szélsőjobbos barátait/alkalmazottjait a lapja védelmében. A nem éppen visszafogott beszédű Tóth Gy. László lászló is elismerte, hogy Bayer elég szélsőséges véleményt fogalmazott meg a lapban, bár ő szerinte ez még belefér a sajtószabadságban. Szép dolog a sajtószabadság, bár egy kissé gondolkodóba esem, amikor olyan uszító írások jelennek meg, mint amelyeket Bayer Zsolt szokott írni. Ahogy Rákosit Sztálin legjobb magyar tanítványának tartották, úgyanígy Bayer Göbbels legjobb magyar tanítványa lehetne.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Feladta magát Sz. Iván, és tagad

Veszprém - Tagad a Marian Cozma elleni támadás harmadik gyanúsítottja. Tovább olvasom