Délmagyar logó

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -3°C | 13°C Még több cikk.

Új divat az esküvői könyv

Új szolgáltatás jelent meg az esküvői piacon: az esküvői könyv, benne a férj és feleség történetével.
Új  szolgáltatás jelent meg az esküvői piac palettáján: az esküvői   könyv, amely híven leírja az ifjú férj és feleség szerelmének történetét, és üzen a jövőnek is. 

Amint azt az egyik magyarországi szolgáltató ígéri: "Mi megírjuk, és könyv formájában, kis példányszámban megjelentetjük szerelmetek igaz történetét."   

Interjú keretében a házasulandók elmesélik, hogyan ismerkedtek meg, és saját maguk számára is üzenhetnek a jövőbe: mit gondolnak most az előttük álló közös évekről, milyennek képzelik magukat 10-20-30 év  múlva. Közkinccsé tehetik az egymásnak írt szerelmes leveleket, verseket is.
Ahogyan a szolgáltató ígéri, a házi kiadvány   példányszáma a megrendelőtől függ, akárcsak a terjedelme, tartalma. Profi kommunikációs szakemberek adnak ötletet ahhoz, hogy még kreatívabb legyen az esküvő, és izgalmasabb a sajátos emlékkönyv.  

Az esküvői piacról úgy látszik nem lehet elég bőrt lehúzni: folyton újabb és újabb ötleteket találnak ki e terület szakemberei, hogy felduzzasszák az amúgy is milliókra rúgó lakodalmi költségeket - ekképpen panaszkodnak gyakran az örömszülők. Különösen akkor bosszúsak, ha már a könyv megjelenése után pár hónappal a "Válóperünk igaz története" is bekerülhetne új fejezetként e sajátos kiadványba. 

Az esküvőkből élők szerint azonban ezek a könyvecskék is ugyanúgy be fognak törni a divatba, mint az olykor iparművészeti színvonalú meghívók, ültető kártyák, köszönő levelek és még sok más, lényegében elhagyható "édes" kellék. Nem véletlen, hogy egyre több pár dönt úgy, hogy a lakodalomra szánt összegből inkább elutazik valamilyen egzotikus vidékre vagy berendezi a fürdőszobáját. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orosz filmhét Győrben

Az orosz kultúra és filmművészet iránt érdeklődőket várnak az orosz filmhétre, január 12. és 16.… Tovább olvasom