Délmagyar logó

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -3°C | 13°C Még több cikk.

Új program kell

Kosárlabda

„ Tiszta vizet a kosárba!” mottóval ismertette terveit a pénteki tisztújító küldöttgyqlés előtt Németh László, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnökjelöltje.


„ Tavaly májusi megválasztásom óta változatlan a koncepcióm. Olyan elnökséget szeretnék, amely az anyagi javak újraelosztásával gazdasági kontrollt gyakorol, áttekinthető könyvelés mellett. A szakma krémje velünk van, igazi domináns személyiségek sorakoztak fel a segítésemre” – mondta az Angliában is tevékenykedett szakember.
Stábjának szakmai alelnöke, a volt jugoszláv válogatott Hajnal László közölte: az utóbbi évtizedben azért volt eredménytelen nemzetközi szinten a magyar kosárlabda, mert nincs türelem az utánpótlás-neveléssel foglalkozni. Hozzátette: Európa nagy részén már húsz éve máshogy edzenek.
A tehetséggondozással megbízott Patonay Imre kifejtette,

miután a férfiválogatott az utóbbi három EB-t kihagyta, egyértelmqen új programra van szükség.
Németh László kijelentette, ha a pénteki küldöttgyqlés ismét eredménytelen lesz, akkor már csak a törvényi beavatkozás marad. Ami lehetséges riválisait illeti, annyit mondott, az újságban olvasott Berényi János indulásáról.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Marx nélkül Károly

Folytatás az 1. oldalról. Tovább olvasom