Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Újabb lépés a belváros kereskedelméért

Eddig több mint hatvan üzlet csatlakozott az alapítvány célkitűzéseihez, részt vesznek a különböző programokban.
Ismét megmozdultak a belváros vállalkozói, kereskedői és szolgáltatói annak érdekében, hogy Győr patinás történelmi magjában megmaradjanak a hagyományos bevásárló utcák, fel tudják venni a versenyt a náluk nagyobb erővel rendelkező és egyre terjeszkedő versenytársakkal.

Belátták, hogy csak közös erővel tudnak a piacon maradni, hiszen külön-külön nem lehet megoldani a piaconmaradás problémáit. Vissza kell csalogatni a vevőket az intimitással, a szakmai tudással, a legjobb kereskedelempolitikai eszközök alkalmazásával, a vállalkozók összefogásával, a közös marketingmunkával. A kis üzletek csak úgy tudnak életben maradni, ha nem egymás „ellenségei", konkurenciái, hanem együttműködő partnerek.

Ingyenes parkolás

Eddig több mint hatvan üzlet csatlakozott az alapítvány célkitűzéseihez, részt vesznek a különböző programokban. Megkezdődött a „Vásároljon és parkoljon!" akció, amelynek során a vevők bizonyos összegű vásárlás után a parkolóházba szóló, ingyenes parkolásra jogosító kártyát kapnak.

Közkívánatra: bevásárlócsütörtökök

Együttes elhatározás, hogy minden csütörtökön a csatlakozott üzletek 19 óráig várják a vásárlóikat, így az első nyújtott nyitva tartás október 12-én lesz, ez reményeink szerint kedvezően hat az üzletek forgalmára.

Sorsolás karácsony előtt

Karácsonyi nyereményakció kezdődik október 25-től és december 15-ig tart. Ennek során az üzletekben 5.000 forint feletti vásárlás esetén kapott nyereményszelvény kitöltésével és az üzletben levő gyűjtőládába helyezésével vesznek részt a nyilvános sorsoláson a vevők. A nyereményeket az OTP Bank Nyrt., a Kisalföld Volán Zrt. és a lipóti Hotel Orchidea ajánlotta fel. A sorsolás december 17-én, délután három órakor lesz a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában, Győrben a Szent István út 10/A alatt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árusítsanak gyógyszert a benzinkutaknál?

Tovább olvasom