Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 12°C Még több cikk.

Újabb nő állítja: megerőszakolta S. B. Ahmad

Egy újabb áldozat állítja: augusztus elején megerőszakolta őt egy kebabozó személyzeti mosdójában S. B. Ahmad, akit kedden egy osztrák vonaton fogtak el.
A rendőrség eddigi közleményeiből azt lehet tudni, hogy az afgán férfi szeptember kilencedikén egy belvárosi kebabozó mosdójában szexuális aktusra kényszerített egy nőt, illetve korábban két alkalommal is szeméremsértést követett el Budapest VII. kerületében. - írja az Index.hu.

Az a fiatal nő, akivel beszélt az Index, a médiában terjesztett körözési fotók alapján ismerte fel támadóját, S. B. Ahmadot, és nincs a rendőrség által említett három áldozat között.

A 22 éves nő az Indexnek azt mondta el, hogy augusztus hetedikén hajnalban egy kebabozóban megkérte a férfit, hadd töltse rövid ideig a telefonját az üzletben, mert az lemerült.

„Teljesen biztos, hogy ő volt az, akit köröztek, és akit ma elkaptak. Már zárni készült, nem is ettem semmit. Angolul beszéltünk, megengedte, hogy töltsem a telefont, de amikor beléptem az üzletbe, rám zárta az ajtót és berángatott a wc-be. Hiába próbáltam kijutni, hátulról megerőszakolt"

 - mondta az Indexnek a nő. „Utána kinyitotta az ajtót és felajánlotta, hogy hív egy taxit nekem" - mondja a nő, aki sokkos állapotba került a történtektől.

További részletek Indexen

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négy megyei cég kapott - Érték és Minőség Nagydíjat

A minőség és az érték iránt elkötelezett 46 induló 51 pályázata kapta meg az Érték és Minőség Nagydíjat 2018-ban - az elismeréseket első alkalommal adták át kedden a Parlamentben. Tovább olvasom