Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Újra vehetünk az interneten vonatjegyet

Vasárnap délutánra helyreállították a MÁV internetes jegyértékesítési rendszerét.
Újra zavartalan az online jegyvásárlás és a menetjegyek kinyomtatása az automatáknál, az ország egész területén - közölte a MÁV-START Zrt.

A közlemény szerint a cég szakemberei az informatikai rendszerek gyártójának közreműködésével kijavították a meghibásodott hardver- és szoftverelemeket.

A jegyvásárlás és a jegyek átvétele újra zavartalan mind a negyven vasútállomáson. Kitérnek arra is, hogy az e-ticket rendszer szerda reggel óta tartó leállása óta 1.100 utas nem tudta átvenni a korábban megvásárolt jegyét.

Mintegy 100 esetben nemzetközi menetjegyekről volt szó. A nemzetközi jegyet duplán váltó utasoknak a MÁV-START Zrt. a felhasznált menetjegyek értékének egy részét utazási utalvány formájában visszaadja - írják a közleményben. A kuponok értéke ötezer forintonként ötszáz forint.

Az utazási kuponokat illetve az újonnan megváltott menetjegyek árának visszatérítését az ügyfélszolgálat bármely elérhetőségén lehet igényelni akár e-mailen vagy faxon illetve levélben. A MÁV azt kéri, hogy akinek a személyes adataival utasleadási lapot állítottak ki, azt az online vásárlás adataival együtt mielőbb juttassa el a MÁV-START Zrt. ügyfélszolgálatára.

Azok az utasok, akik az internetes jegykiadó automatáknál átvehető számlát igényeltek a vásárláskor, a számlát a kapott átvételi kóddal a vásárlástól számított egy éven belül bármelyik jegyátvételi helyszínen lévő automatából kinyomtathatják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MSZP: hibás gazdaságpolitika áldozatává válik az oktatás

A párt szerint az alapvetően elrontott gazdaságpolitika tönkreteszi az oktatási rendszert is. Tovább olvasom