Délmagyar logó

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 30°C Még több cikk.

Úszás közben a tó jege alá szorult és meghalt egy férfi Bárdudvarnokon

A Kaposvárhoz közeli település egyhektáros tavánál történt a tragédia. A férfi telente is gyakran megmártózott a nyílt vízben.
 Úszás közben a tó jege alá szorult és életét vesztette egy férfi Bárdudvarnokon vasárnap, a holttestét búvárok és tűzoltók emelték ki.

A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján azt írta, a Kaposvárhoz közeli település egyhektáros tavához rendőrök, mentők, búvárok, hivatásos tűzoltók, valamint a Kötél speciális mentőszolgálat tagjai is kivonultak. A tűzoltók feltörték a jeget és segítettek három, víz alá merült búvárnak a holttest kiemelésében.

Mihályka Szabina, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a szerencsétlenül járt férfit a parttól 30 méterre, 6-8 centiméteres jég alatt találták meg.

Az MTI úgy tudja, hogy az egészséges, természetközeli életmódot folytató és azt népszerűsítő férfi telente is gyakran megmártózott a nyílt vízben. Vasárnap léket vágott a jégen, alámerült, de úszás közben a jég alá szorult. Orbán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt közölte: a rendőrség az ügyben kizárta az idegenkezűséget.

Korábban írtuk:

Tó jege alá szorult és életét vesztette egy ember Bárdudvarnokon vasárnap - tájékoztatott a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

Azt írták: a Kaposvárhoz közeli település egyhektáros tavához rendőrök, mentők, búvárok, hivatásos tűzoltók, valamint a Kötél speciális mentőszolgálat tagjai is kivonultak.

A tűzoltók feltörték a jeget és segítettek három, víz alá merült búvárnak a holttest kiemelésében.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rétvári: az emlékezés az ismétlődés legjobb ellenszere

Rétvári: az emlékezés az ismétlődés legjobb ellenszere
Ha tabuk nélkül tudunk beszélni a 20. századról, néhány hibától megóvhatjuk magunkat a jelenben -… Tovább olvasom