Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 11°C Még több cikk.

Vadásznak a munka nélkül maradó rádiós sztárokra

Jövő szerdán hallható utoljára a Danubius és a Sláger Rádió. Az ismert műsorvezetők nem tűnnek el az éterből, már vadászik rájuk a Neo és a Klassz FM.
A két új rádió, a Neo és a Klassz komoly tárgyalásokban áll a sztárokkal, s nagyon közeliek az álláspontok. Ezt a Klassz FM-et üzemeltető Advenio Zrt. vezérigazgatója, Pakots Zsolt is megerősítette.

– A jelenlegi reggeli műsorcsapatával a tárgyalások zajlanak, előrehaladott állapotban vagyunk, de szerződést még nem írtunk alá.

Reméljük, hamarosan erre is sor kerül – mondta az igazgató, aki arról is beszélt, hogy több danubiusos műsorvezetővel is tárgyalnak, nem csak a Sebestyén Balázs nevével fémjelzett csapattal. Úgy tudjuk, Jáksó László már fel is mondott a Danubiusban, hogy ez megkönnyítse a tárgyalásokat a Klassz FM-mel. Pakots ebben a kérdésben inkább titokzatoskodott.

– Csak azt tudom mondani, hogy a tárgyalások folynak több rádiós kollégával is, akik a rádiós piacon már elérhetők, és a jövőben elérhetők lesznek. A Danubius és a Sláger Rádió vezetői eközben kijelentették: egyetlenegy húzóembert nem engednek máshova szerződni. Hiába szűnik meg a rádiók sugárzása november 18-án, az őket üzemeltető cégek elvileg tovább működnek, így mint munkáltatók továbbra is léteznek. Ez például Bochkor Gábor és Boros Lajos esetében izgalmas, őket ugyanis 2010 végéig egy határozott idejű szerződés köti a Slágerhez, amelyből 25 millió forintért lehetne őket kivásárolni.

Olvasóink írták

 • 4. joy 2009. november 14. 13:46
  „Nekem 8.
  Mondhatni 88.
  :o)”
 • 3. flexsnake 2009. november 14. 12:04
  „Meg lesz ez is oldva. A reggeli műsorok megtartása fix hallgatóbázist jelent. ebből 300000ember rászánta magát hogy peticiót írjon.”
 • 2. magyarock1 2009. november 14. 10:40
  „Nagy kár,hogy nem lángszóróval.”
 • 1. sbert 2009. november 14. 08:16
  „el sem olvastam én birka
  de beszálhatnék minőségi vadászpuska-gyűjteményemmel vajon?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kelendő színigazgatói posztok

Négyen-négyen pályáznak annak a három színháznak az igazgatói posztjára, amelyre az elképzeléseket… Tovább olvasom