Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

Vaklárma - nincs meg Sztojka

Körbezárta a rendőrség a Fejér Megyei Szent György Kórház épületét szerdán délelőtt, mert azt a bejelentést kapták, hogy a veszprémi bűncselekmény még körözött elkövetőjét egy autóban ott látták.
Az autót megtalálták, ám Sztojka Ivánt nem. Az akció mostanra befejeződött. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is várja a bejelentéseket. 10 órakor érkezett a bejelentés. Az autóban három férfit találtak, de Sztojkát nem. A három férfit előállították, de semmilyen információval nem tudtak szolgálni, sőt azt sem támasztották alá, hogy Sztojka Ivánnal kapcsolatban állnak. A kórház bejáratait lezárták, a területet átvizsgálták, de nem találtak semmit - mondta a Független Hírügynökségnek Németh Kész Mónika, a főkapitányság sajtóreferense.

Vasárnap osztrák rendőrök tartóztatták le a veszprémi bűncselekmény két gyanúsítottját Raffael Sándort és Németh Győzőt. Sztojka Ivánt körözik, még szökésben van. Ellene vagyonosodási vizsgálat is indul, mert a rendőrség azt feltételezi, hogy Sztojkáék kizárólag bűncselekményekből éltek.

Olvasóink írták

  • 2. KamuNeni 2009. február 11. 21:20
    „Embervadaszat. Verdijat kell a fejere kituzni 10 millios nagysagban es gyorsan elokerulne.”
  • 1. sallai 2009. február 11. 20:43
    „Tisztelt Olvasók!

    Én semmit nem hiszek el a rendőrségnek-
    Pintér "Úr", volt az országos rendőrfőkapitány és kedves ügyvédtársai elég hosszú ideig tudtak a magyarországi rendészeti szervek berkeiben, konkrétan a rendőrség sorai között ténykedni. Köztudottan az 1988-1998 közötti időszak, olaj, cigaretta és szeszhamisító maffia legfelsőbb vezéralakjai voltak, tehát mindenki nekik tejelt, mindezek után eljátszották a szent rendfentartó lelkeket, szerintem a becsületes rendőrség elméletet kár komolyan venni, inkább egy baromi drága az adófizetők pénzén fenntartott ingyencirkusznak lehetne titulálni. Igazán komoly eredményeket nem tudnak felmutatni, a magyarországi börtönöket teletömik tyúktolvajokkal, és kisstílű gazdasági bűncselekményeket elkövető 4-8 évre bekaszlizott szerencsétlenekkel. A nagy halak mindig megússzák, és az igazán komoly fekete bevételeket prudukáló szervezetek teletömik a zsebüket olcsó fillérekkel, amiért ezek az olcsó jánosok, komplexusos máshol érvényesülni nem tudó felkapaszkodott bunkók elintéznek mindent.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már 2 millió nyomravezetői díj Sztojkáért

Veszprém - A Veszprém megyei önkormányzat képviselői keretük terhére további 1 millió forint… Tovább olvasom