Délmagyar logó

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Valóságshow-dömping várható

Ganxsta Zolee és Dopeman életének kulisszatitkaiba is bepillanthatnak a nézők ősztől.

Ganxsta Zolee műsora valószínűleg korhatáros lesz...
Valóságshow-dömping várható ősztől. Az RTL Klub elindítja a Kartell-show-t, melyben Ganxsta Zoleen és haverjain szörnyülködhetünk, Győzike hetente varázsol el minket hangos családi életével, indul a ValóVilág negyedik szériája, a VIVA zenetelevízión pedig Dopeman, a nagyszájú rapper életét követik a kamerák.
 
Megszületett a megállapodás, Dopeman – talán Győzike példáján felbuzdulva – beleegyezett, hogy kamerák kövessék minden lépését. Autójában, lakásában, a hangstúdióban, egyszóval mindenütt vele lesz majd a tévéstáb, hogy megörökítse a rapper életének érdekes mozzanatait.

 – Én nem mutatványokat adok elő, mint Ganxsta Zoleeék, én a frankó életemet mutatom meg a nézőknek – meséli Dopeman. –

Egy másfél évvel ezelőtt megszületett álom vált valóra ezzel a megállapodással, hiszen már akkor beadtam a műsor tervezetét – fejtegeti  Dope.

Dopemannel régóta egyezkedik a csatorna
 – Nem lesz tabu, a nézők láthatják majd a családomat, a szeretteimet, a haverjaim életét, és természetesen az enyémet is, ami, higgyék el, nem egyszerű koreográfia szerint zajlik – fejtegeti Laci. – Azt megígérhetem, hogy őszinte leszek, és ez bőven elég lesz ahhoz, hogy felkavarjam az állóvizet – fejezte be nyilatkozatát Dopeman.

 Győzike, az első számú realitysztár, rengeteg tapasztalatot szerzett a valóságshow műfajáról. Szerinte Dopeman nem tudja, milyen nagy fába vágta a fejszéjét.

 – Szeretem Dopemant, a legjobbakat kívánom neki a műsorhoz – kezdi udvariasan Győzike. – De óva intem attól, hogy könnyelmű legyen, hiszen egy ilyen típusú műsorba bele is lehet dögleni. Készüljön fel, mert bár hirtelen számos barátra tesz szert, emellett  tengernyi ellensége várja majd, hogy hibázzon, és akkor nem ismernek majd kíméletet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Országos uborkaparti hetedszer

Hetedik alkalommal rendeztek a tóközi Markotabödögén uborkapartit szombaton. Az esemény az évek során – elsősorban Szabóné Szűcs Ildikó polgármesternek, valamint a szakmai támogató Dunakiliti Konzervüzem Kft.-nek és a koroncói Horker Kft.-nek köszönhetően – az e zöldségfajtával foglalkozók legnagyobb hazai seregszemléjévé vált. Tovább olvasom