Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Valószínűleg elütötték a 47-es úton fekvő férfit

Kórházba szállítása után belehalt sérüléseibe az a férfi, akit hétfőn késő este ütöttek el a 47-es főúton, Hódmezővásárhely és Szeged között. A Hódmezõvásárhelyi Rendõrkapitányság eljárást indított az eddig tisztázatlan körülmények között bekövetkezett baleset ügyében.
2007. február 19-én 21 óra 20 perc körül Szeged felõl Hódmezõvásárhely irányába közlekedett egy kerékpáros a 47-es fõúton. A férfit Kishomoknál, tisztázatlan körülmények között valószínűleg elütötte egy vele azonos irányba haladó ismeretlen jármû, amely megállás és segítség nyújtás adása nélkül elhajtott a helyszínrõl. Ezt követõen ért oda egy Hyundai típusú személygépkocsi, amely szintén elgázolta a már földön fekvõ személyt. A 39 esztendõs férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Az ügyben a lakosság segítségét is várja rendőrség. Aki látta a segítségnyújtás nélkül elhajtó jármûvet, jelentkezzen a Hódmezõvásárhelyi Rendõrkapitányságon, vagy hívja a rendõrség 107, 112 illetõleg a TELEFONTANÚ 06-80/555-111-es számát.

A Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság vezetõje a nyomravezetõnek – személyének titokban tartása mellett – 1.000.000 Ft jutalmat ajánlott fel. A Fõkapitány a díjkitûzés visszavonásának jogát fenntartja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Év közben ugranak majd rá a pályázati pénzekre

Élő organizmus a városi költségvetés, amely pályázatokon elnyert források következtében duzzad év… Tovább olvasom