Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Vaskerítés nyársalt fel egy fiatal fiút Budapesten

Fennakadt egy fővárosi óvoda kovácsoltvas kerítésén egy fiú csütörtök este - tudta meg a Független Hírügynökség.
A 14 éves fiatal focilabdája berepült a Maglódi úti óvoda udvarába, ezért akart átmászni a kerítésen. Olyan szerencsétlenül lépett azonban, hogy a jobb felkarját átszúrta a vas. A helyszínre érkező tűzoltók csak úgy tudták leszedni, hogy levágták a vaskerítés egy darabját, ami a fiú karjába fúródott. Ezután a tűzoltóság orvosai és a mentők szállítható állapotba hozták, majd kórházba vitték. A fiú állapota súlyos.

Olvasóink írták

 • 4. II. Jaúzsika 2008. augusztus 14. 16:23
  „kár, hogy nem a seggét nyársalta fel a purdénak. Sajnos ez is rögtön rokkantnyugdíjas lesz az eset után, évenet több millió forintot lehúzva a hangyáktól élete végéig (kb 50-60 év még minimum, presze szigorúan stresszmentes életmóddal !)”
 • 3. Szinyor Lákátos 2008. április 26. 11:38
  „Rohádt gádzsók, hát néktök sémmi sé szent? Gyúnyt űztök ll. Jauzsikából? Hát mi nem járkálunk ovodábá, mán ez is báj há ritkán benézünk? Tán ez áz égy lábdá vót, hogy ilyen kerítéssel véditék, írigy kutyák? Á kérítés most mán ném veszélyös lehet bémászkálni, áz egísz csáládomnák. Ném csák a kisfiámnák, dé á gondnoknák is most lett á 2. szülinápjá, mér há á fiácskámnák ném létt vóná ékkorá szüksíge rám, hát ágyon vertük vóná pusztá kízze.”
 • 2. cöcc 2008. április 26. 11:31
  „Ejjej péter g. megelőztél!
  Természetesen a kerítésen fennakadó "kisfiú" egy tolvaj cigó!
  Akit az apja szerint 40 percig!!! tartott a kerítésen lógva...a tűzoltók szerint, 20 perc telt el a riasztás és a telephelyre visszaérkezés között.
  Hibás a kerítés építője és a tetű gondnok aki nem engedte, hogy a labdát ellopják, hát ennyit ér egy gyerek? Fontosabb az a rohadt labda? kerítéseket lebontani, nehogy megsérüljenek a cigók!”
 • 1. péter g. 2008. április 25. 17:52
  „"Ez idáig tényleg szörnyű, csakhogy a valóság nem egészen így van. Feleségemmel éppen arra jártam, és megálltam megnézni, mi történt.
  A történet a következő, legalábbis a szemtanúk állítása szerint: valóban labdáért mászott be a gyerek, csak nem a sajátjáért, hanem amit észrevett az óvoda udvarán, magyarul el akarta lopni...
  Csakhogy a gondnok észrevette, és rákiabált, erre hősünk ki akart ugrani a kerítésen, ekkor leesett, és átszúrta a vállát egy kovácsolt vas.
  Ráadásul az újságban kisfiúnak írt fiatal szerintem volt vagy 17-18 éves vagy több. És a lényeg, amit sehol sem írnak, hogy az ,,ártatlan kisfiú" (vajon nem Józsikának hívják? - a szerk.) egy szomszéd házban lakó cigánygyerek. Ettől kezdve nincs több hozzáfűznivalóm, csupán annyi, hogy kár a kerítésért, amit a tűzoltók szétvágtak."”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rossz helyen szórólapoznak a diákok

Szabálytalanul, az autósok között a kereszteződésekben osztottak szórólapot diákok a budapesti… Tovább olvasom