Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Véradás

A regionális vérellátó központ ferézises véradásra várja a levéli segítőket, akik reggel nyolc órakor gyülekeznek a volt gimnázium előtt.

Beiratkozás

A Grácia Művészeti Intézet modern tánc tanszakára pénteken délután öt órakor lehet beiratkozni a győri egészségügyi középiskolában. Információ: 06-20/936-7788.

Beszélgetés

Jade Niklai és Földényi F. László beszélget Győrött, a Városi Képtárban Záborszky Gáborral, a művész gyűjteményes kiállítása alkalmából ma délután öt órától.

Hangverseny

A megyei területi gyermekvédelmi szakszolgálat és a Nevelőszülőkért és Nevelt Gyermekekért Közhasznú Alapítvány jótékony célú hangversenyt szervez holnap este hét órakor a győri bazilikában (Káptalandomb). A műsorban közreműködnek: Cziglényi László orgonaművész, Németh Géza hegedűművész, Bélyei Adél hárfaművész és a Győri Filharmonikus Zenekar kamarazenekara.

Polgári körök

A győri és a Győr környéki Polgári Körök holnap délután öt órakor tartják első találkozójukat a győri Széchenyi téren. A rendezvény főszónokai: Kerényi Imre rendező, Makovecz Imre építész és Dézsi Csaba András polgármesterjelölt. A rendezők kérik a résztvevőket, hozzanak magukkal egy gyertyát vagy mécsest.

Lengyel Napok

A Lengyel Napok kétnapos programja holnap délután négy órakor ünnepélyes megnyitóval kezdődik Győrben, a megyeháza előtti téren. A magyarországi lengyel képzőművészek kiállítása öt órakor nyílik a megyeházán, Marek Rak lengyel nyelvű kötetének bemutatója pedig fél hatkor kezdődik. Szombaton délelőtt tízkor néptáncbemutató lesz a belváros több pontján; tizenegykor Chopin és Wieniawski műveiből hangverseny, fél egykor koszorúzás a Sobieski-emléktáblánál (a Liszt Ferenc út és Nefelejcs utca sarkán). Este nyolc órakor a Bridge csónakházban (Kálóczy tér 6.) bállal zárulnak a Lengyel Napok.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri dombormű a kassai színházon

Győrben készült az a dombormű, amelyet a kassai Thália Színház stúdiószínházának homlokzatán… Tovább olvasom