Délmagyar logó

2019. 04. 24. szerda - György Még több cikk.

Vértócsa maradt a szamurájkardos támadás után

Szamurájkarddal támadt egy férfi két emberre Salgótarján belvárosában. Az MTI információja szerint a támadó volt barátnőjét és annak társát sebesítette meg, a rendőrség egyelőre nem ad tájékoztatást az ügyről.
Súlyos bűncselekmény történt, jelenleg tart az adatgyűjtés és a tanúkutatás a tényállás tisztázására, a rendőrség kedden ad tájékoztatást - ennyit közölte Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az MTI úgy tudja, hogy volt barátnőjét és annak új barátját támadta meg egy férfi szamurájkarddal egy belvárosi, Pécskő úti élelmiszerbolt előtt. Egy szemtanú azt mondta: mindkét sérültet rohammentő szállította el, vértócsa van a bolt előtt és levágott hajtincseket is lehetett látni.

A nőt a csuklóján, társát pedig a csuklóján, a kezén, vállán és koponyáján vágta meg a karddal a férfi.

A szemtanú elmondása alapján a megvágott nő a bolt előtti járdán összeesett, társa a boltba menekült, ahol segítségért kiabált, de a bent lévők semmit nem mertek csinálni. A férfit a boltban érte a támadás, ahová a szamurájkardos utána szaladt. Az MTI úgy tudja, hogy a támadó elmenekült a helyszínről.

Olvasóink írták

 • 11. dodó 2009. december 15. 11:24
  „Nyugalom, olvtársaim! Az alábbi (a DM-bő sajnos anyagtorlódás miatt kimaradt) cikkek is bizonyítják: nincs cigánybűnözés!

  01.06.Salgótarján: Szamurájkarddal fenyegetőzött a lépcsőházban a cigány
  01.06.Rakamaz: Romák szamurájkarddal az utcákon
  01.10.Bolhó: Szamurájkarddal, baltával tartja rettegésben a falut a cigánycsalád
  02.17.Ózd: Viperával és karddal támadtak a napbarnított szamurájok
  02.19:"Szőke" szamurájok Szolnokon is
  06.11.Pusztadobos: s"zamurájkarddal mentek a házaspárra és gyermekeire a cigányok
  08.17. Nagyatád: Bozótvágóval mentek neki a biztonsági őrnek a cigányok
  08.28: Fejre ment, de aztán a kezet vágta le a szamurájkardos cigány
  09.18.Sümeg: Szamurájkarddal várták a mentősöket a családtagok
  10.13.Káloz: Szamurájkarddal, késsel, karóval felfegyverkezett sötét csürhe támadt a gárdistákra
  10.26.Ózd: Viperával és szamurájkarddal támadtak - vajon kik?
  11.16.Sajóbábony: "Félelemből" támadtak baltával és szamurájkarddal a megriadt romák

  Beszéljünk egyszerűen japánbűnözésről!”
 • 10. andrisne 2009. december 15. 08:25
  „Győzike is a Pécskő utcában lakik....”
 • 9. qrumpli 2009. december 15. 07:22
  „Hájez csak gyerekcsíny volt!”
 • 8. Nostradamus 2009. december 15. 07:14
  „De ez mind nem baj...a baj az, ha egy gárdista megjelenik valahol egyenruhában....ugye?”
 • 7. KolompárRómeó 2009. december 15. 07:13
  „Megint dübörög a kedvelendő és szeretendő kultúra. Csak mi nem tudjuk megérteni. De majd meg fogjuk, amikor naponta tömegével történnek hasonló esetek.”
 • 6. gyorgy99 2009. december 15. 03:32
  „jelentkeztek ismerősök és szemtanúk használható, a támadó származását egyértelműsítő infóval! Talán mondanunk sem kell, nem a napon barnult. Mindezt az is alátámasztja, hogy a hivatalos híradások szerint is Somlyóbánya felé menekült emberünk (a Pécskő út nem cigányfertőzött, szemben azzal). Somlyóbányán pedig, ugyebár, szinte csak színesek élnek... Idézet zsazsi30-tól:

  "Pécskő út városközpont, a bolt tele volt, elkövető piréz [=cigány] maximálisan, a srác pedig kedves ismerősöm (lassan csak volt.... ) :-("
  Egyebek is kiderültek; a legfontosabb az, hogy a női, kettévágott fejű áldozat a helyszínen meghalt, a férfinak pedig egyik kezét csuklóból vágta le, ill. a másikon az ujjait metszette le (és mondja még valaki, hogy kötelességünk eltűrni a cigánybűnözést!):

  "A nő meghalt. A vele lévő férfit egyik kezét csuklóból levágta az állítólag féltékenységből nekik eső támadó, a másikon az ujjait metszette le egy Salgótarján belvárosában lévő boltban. A szamurájkardos elmenekült, kommandósok fogták el.

  Véres leszámolás történt hétfőn este Salgótarján belvárosában. Egy férfi szamurájkarddal megtámadott egy párt a Pécskő úti élelmiszerbolt előtt. Volt barátnőjének kettéhasította a fejét (korábbi hírek arról szóltak, hogy a nő a kezén sérült meg). Szemtanúk szerint a támadó többször is lesújtott a nő fejére, akinek az életét a mentősök már nem tudták megmenteni.

  A megtámadott pár férfitagja az élelmiszerboltba menekült, támadója utánament, és a boltban folytatta a kaszabolást: a védekező embernek levágta az egyik kezén az ujjait, másik karjába belevágott és a kezét csuklóban levágta, a fejére is lesújtott, majd elmenekült Somlyóbánya felé. A férfit nem sokkal később a Cserhét Bevetési Alosztály kommandósai fogták el.

  A boltban volt még egy vásárló is, ő és az eladó sem sérült meg a támadásban."
  (Index)”
 • 5. gyorgy99 2009. december 15. 03:30
  „Véres leszámolás történt hétfőn este Salgótarján belvárosában. Egy férfi szamurájkarddal megtámadott egy párt a Pécskő úti élelmiszerbolt előtt. Volt barátnőjének belevágott a fejébe. Szemtanúk szerint a támadó többször is lesújtott a nő fejére, akinek az életét a mentősök már nem tudták megmenteni.

  A megtámadott pár férfitagja az élelmiszerboltba menekült, támadója utánament, és a boltban folytatta a kaszabolást: a védekező embernek levágta az egyik kezén az ujjait, másik karjába belevágott és a kezét csuklóban levágta, a fejére is lesújtott, majd elmenekült Somlyóbánya felé. A férfit nem sokkal később a Cserhét Bevetési Alosztály kommandósai fogták el.

  Az élelmiszerbolt előtt - ahol az eset történt - hatalmas vértócsa és hajcsomó található, jelenleg is tart a helyszínelés. Értesüléseink szerint a megtámadott férfi a kórházba szállítás után belehalt sérüléseibe.

  A brutális bűncselekmény megrázta a környéken élőket. A Független Hírügynökség úgy tudja, a boltban szerencsére csak egyetlen vásárló volt, ő nem sérült meg és az eladók sem. Rablás már több is volt ezen a környéken, de ilyen kegyetlen bűncselekményről nem tudnak a helyiek. Az utcán kis csoportokban várakoznak az emberek, a Pécskő utcát egy ötven méteres szakaszon lezárták, a forgalmat elterelték.”
 • 4. Lacas 2009. december 14. 23:21
  „Érdekes,ez nem cimlapos sztori.Holnap már le is kerül a nyitólapról tuti.Hisz nem magyar a tettes,nem is gárdista és nem is cigány az áldozat.A rendőrség persze hogy nem ad tájékoztatást.Előbb meg kell irni a mesét,hogy hogyan bagatelizálják el a történteket és nehogy kiderüljön a cigány származása.Nem mintha nem tudná bárki is.Undoritó és embertelen! Nem tisztelnek embert se áldozatot! Köszönjük a délmagyarnak is hogy ebbe a táborba tartozik.Lehet persze mutogatni az mti-re meg egyéb hasonszőrű hirforrásra hogy hát onnét lett átvéve a hir.... De már arra se veszik a fáradtságot,hogy megnézzék mit hazudnak:"A nőt a csuklóján, társát pedig a csuklóján, a kezén, vállán és koponyáján vágta meg a karddal a férfi"
  Nos,a valóság kissé súlyosabb.A nő fejét gyakorlatilag kettéhasitotta és meghalt,a férfinak pedig csuklóból vágta le a kezét....Hogy honnan tudom jobban mint az mti? Hát hitelesebb hirforrásokból .Ja és a tettest már elfogták”
 • 3. Zejko 2009. december 14. 23:00
  „Hat ki lenne egy japan :D”
 • 2. bo 2009. december 14. 22:34
  „Keleti népi hagyomány!:-))))”
 • 1. 751510 2009. december 14. 22:13
  „Vajh ki lehetett?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elfogadták a MÁV-törvényt

Elfogadta az Országgyűlés a közlekedési tárgyú törvények módosítását, amely elindítja a közösségi… Tovább olvasom