Délmagyar logó

2019. 07. 22. hétfő - Magdolna 21°C | 31°C Még több cikk.

Vezérigazgató nélkül marad a BKV?

Elképzelhető, hogy a BKV vezérigazgató posztjára kiírt pályázaton nem hirdetnek győztest, sőt az is, hogy később sem töltik be a státuszt, inkább megszüntetik. A pályázat beadási határideje egy hét múlva jár le.
Az augusztus elsejétől öt évre szóló megbízatásra lehetséges jelentkezőként tartják számon Devecz Miklóst, a Hídépítő Zrt. korábbi vezérigazgató-helyettesét, Futó Sándort, a BKV igazgatóságának egykori elnökét és Kocsis Istvánt, a Magyar Villamos Művek Zrt. volt első emberét is.

A hírek szerint ennél jóval többen, tucatnyian vették meg a pályázatcsomagot. Ennek ellenére a lap értesülései szerint elképzelhető egy olyan forgatókönyv is, hogy a háromtagú értékelő bizottság érvénytelennek nyilvánítja a tendert és Tóthfalusi Györgyöt, a korábbi SZDSZ-es honatyát, az igazgatóság elnökét nevezik ki az újonnan létrehozott elnök-vezérigazgatói beosztásba.

A napi operatív irányítást pedig valójában a jelenleg főtanácsadóként foglalkoztatott Futó Sándor vinné, aki hangzatos posztot nem kapna a feladathoz.

Olvasóink írták

 • 6. Lacccccccc 2008. július 02. 10:03
  „MOCSKOS BKV!!!!!!!!”
 • 5. Kolompár Rómeó 2008. június 23. 18:54
  „Ha nincs is rá szükség, akkor eddig mi a fa... fenének volt? Az ott tartózkodó (direkt nem írok dolgozó) emberszabásúak mire vették fel az adónkból lenyúlt pénzeket?”
 • 4. 4 2008. június 23. 15:06
  „Egy ilyen jólfizető állásra és nem jelentkezik senki?

  Én betölthetném ? Megvan a 8 álltalánosiskolám, és csak10 milliót kérnék!”
 • 3. S.K. 2008. június 23. 10:23
  „Én egy hónapra elvállalom! Megígérem, hogy be sem megyek, nem csinálok semmi kárt, nem lopok, és a végén beérem 20 millió végkielégítéseel. Na?”
 • 2. joy 2008. június 23. 09:53
  „Vezér nélkül megy a tuja, de vezető nélkül nem.
  /Bár arra is volt már példa :o)

  Az ország is jobban műxik "a" V.ezér nélkül.”
 • 1. matriné 2008. június 23. 08:20
  „A vezérigazgató nélkül is mennek a járatok, ha a dolgozókat megfizetik becsületesen. A vezér ép olyan kolonc, mint az ország egyes vezérei a dolgozók , illetve a nép nyakán.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Külföldre kültözött Simek Kitti

Külföldre ment Simek Kitti. A lány, aki hat évvel ezelőtt fejbe lőtte alvó nevelőapját most német… Tovább olvasom