Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

Virilistákat köszöntöttek

Virilistákat és mecénásokat köszöntöt- tek tegnap a Soproni Kereskedelmi és Iparkamarában. A Lackner-díjat ezúttal Bakonyi Gábornak ítélték.
Az önkormányzat idén is köszönetet mondott a legtöbb adót fizető soproni egyéni és társas vállalkozásoknak. Simon István alpolgármester gratulált a díjazottaknak és felhívta a figyelmet arra, hogy az úgynevezett „produktív szféra” az egész társadalom alapját képezi. – Lackner Kristóf, a város valamikori polgármestere méltó példa lehet a mai kereskedelmi és iparos vállalkozások előtt, hiszen végrendeletében nemes célokra fordította vagyonát – tette hozzá az alpolgármester.
A legjobb adófizetők a Brau Union Hungária Sörgyárak Nyrt., a Magyar Telekom Nyrt., a Swedwood Sopron Bútor Kft., az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt., a Magyar Posta Zrt. Nyugat-magyarországi Területi Igazgatósága, az IMS Connector Systems Kft., a Sopron és Környéke Víz- és Csatornamq Zrt., az Euro-Elzett Zárgyártó és Kereskedelmi Kft., a Tesco-Globál Áruházak Zrt., a Hotel Szieszta Szállodaipari Kft., a Danubius Szálloda Zrt. Hotel Lövér, a Dekorsy Kft., az OTP Kereskedelmi Bank Nyrt. soproni fiókja, a Casino Sopron Kft., az Interspar Magyarország Kft., az Elzett Sopron Felületkezelő Kft., a Semperform Termelési és Kereskedelmi Kft., az AWF Autóalkatrészgyártó és Kereskedelmi Kft., az E.ON Észak-dunántúli Áramszolgáltató Zrt. és a Hofmann Sopron Kft. voltak. Az egyéni vállalkozók közül Hirschler László, Agg Pálné, Füzi István, Horváth Lajos és Horváth Péter részesült elismerésben.
A kórház támogatásáért a Dental Pannonia Zrt. és a Hirschler család, a soproni sport támogatásáért a Brau Union Hungária Sörgyárak Nyrt., az Elzett Sopron Felületkezelő Kft. és Kósa István részesült Mecénás-díjban. A négy éve alapított Lackner-díjat ezúttal Bakonyi Gábor vehette át.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kedvező szerződést kötöttek

Mától – néhány nap után – ismét a médiaközpontból sugározzák a regionális körzeti stúdió… Tovább olvasom