Délmagyar logó

2019. 06. 20. csütörtök - Rafael 19°C | 28°C Még több cikk.

Vonat gázolt halálra egy embert Monoron

19 óráig állhat helyre a menetrend, addig késések várhatóak a Budapest-Cegléd-Szeged és a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony vonalon.

A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon 20-40 (esetenként 40-60) perccel hosszabb menetidőre számíthatnak az utasok vasárnap délután, mert Monornál ismeretlen személyt gázolt a Nyíregyházáról Budapestre tartó Hajdú Intercity. A helyszínelés végéig - várhatóan 15 óráig - csak egy vágányon haladhatnak a vonatok Monor és Üllő között. A menetrend estére állhat helyre - jelezte kora délután a MÁV közleménye.

A monori állomásnál lévő útátjárónál állt meg a Hajdú IC a vészfékezéskor, ezért itt nem lehetett keresztezni a vasutat a helyszíni szemle végéig.

14:30-ra befejeződött a helyszínelés és a Hajdú IC is továbbindulhatott. Fokozatosan, estig helyreállhat a menetrend a ceglédi vonalon.

Korábban írtuk:
Halálra gázolt a vonat egy embert vasárnap, a monori vasútállomásnál - tájékoztatta András Tamás, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t vasárnap.

A Mávinform közölte: a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony vonalon 20-40 perccel hosszabb menetidőre számíthatnak az utasok vasárnap délután, mert Monornál a Nyíregyházáról Budapestre tartó Hajdú Intercity elgázolt egy embert. A helyszínelés végéig - várhatóan 15 óráig - csak egy vágányon haladhatnak a vonatok Monor és Üllő között. A menetrend estére állhat helyre - írták.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négy fiatalkorút tartóztattak le a hajdúhadházi gyilkosság ügyében - vascsővel ütötték a 66 éves férfit

Négy fiatalkorút tartóztattak le a hajdúhadházi gyilkosság ügyében - vascsővel ütötték a 66 éves férfit
Az áldozatot vascsővel verték meg a saját kertjében, a férfi a szakszerű kórházi ellátás ellenére,… Tovább olvasom