Délmagyar logó

2019. 06. 17. hétfő - Laura, Alida 20°C | 28°C Még több cikk.

Keresés eredménye

Karácsonyi ajándékként elküldték Cannavarót?

Édes karácsonyi ajándékkal kedveskedett jelenlegi klubja az egykori aranylabdásnak: bejelentette a Real Madrid, hogy nem tart igényt a 35 éves hátvéd munkájára - legalábbis ezt hozta le a Corriere dello Sport.

Real_Madrid, Cannavaro, AC_Milan, foci

1 Hozzászólás

Adrianóné Jeti

Adriano a pályán kívül folytatja aktivitását, így lehet megint kölcsönadják az Intertől. Ráadásul egyik tivornya alkalmával belezúgott egy szőrös hónaljú, NDK-s kinézetű hölgyeménybe.

foci, Adriano, Internazionale, Mourinho

1 Hozzászólás

Nem voltak szomjasak a MU sztárjai a hétvégi bajnoki után

Kissé más-vagyis inkább még aznaposan érkeztek vasárnap hajnalra a londoni reptérre a Manchester United sztárjai. A Tottenham elleni 0-0-ás bajnoki után úgy döntöttek, nem térnek haza, hanem másnap onnan indulnak a klubvilágbajnokságra Japánba. Addig jól ...

sport, foci, manchester united

0 Hozzászólás

Meztelenül a fizetésért

Három hónapja nem kaptak fizetést a spanyol negyedosztályban játszó Galactico Pegaso focistái, így focistához méltóan próbáltak nyomást gyakorolni a vezetőkre: múlthéten letolt nadrággal, most meztelenül követelték a pénzüket.

foci

0 Hozzászólás

Loki-diadal

Mos a változatosság kedvéért nem terjesztem az igét, de izgalmas anyag következik, méghozzá foci, és szintén egy láánytól! :)

sport, foci, bl, Loki

2 Hozzászólás

Barca vs. Real

Érdekes cikk jelent meg a Central European Journal of Operations Research-ben, amely a spanyol foci példáján azt vizsgálja alapos statisztikai eszközökkel, hogy a csapatok rangsorolásánál figyelembe kell-e venni a nemzeti bajnokságon kívül játszott meccse...

foci, rangsor, ligák

6 Hozzászólás