Bor tér Szeged
2015.04.23. 14:52
Divatdesszertek
Muffin, fánk és macaron!
Munkatársunktól

Visszautasíthatatlan édességek, a gasztronómia világának legdivatosabbjai. Utóbbi, a macaron hazája Franciaország, ahonnan mára az egész világot meghódította. Ebből a habcsókszerű sütiből mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló ízvilágot.
A változatos töltelékkel és különböző színekben kapható édesség elkészítése nem a legkönnyebb feladat, de egy jó recept segítségével nekünk is sikerülhet különlegességet alkotnunk. A tésztához érdemes ételfestéket elegyíteni, mert csak akkor lesz igazán látványos a desszertünk. Szenteljünk rá kellő időt, ugyanis nagyjából két órát szükséges a konyhában eltöltenünk.
Készítsünk macaront!
Hozzávalók: 3 tojás, 6 dkg kristálycukor, 18,5 dkg porcukor, 10 dkg finomra darált mandula.
Hozzávalók: 3 tojás, 6 dkg kristálycukor, 18,5 dkg porcukor, 10 dkg finomra darált mandula.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre