Bulvár, celeb

2019.06.28. 13:12

10 év után távozik a Jóban Rosszban főszereplője a sorozatból

Cseke Katinka péntek este szerepel utoljára a sorozatban, utolsó forgatási napján nehezen köszönt el a stábtól, a kollégáktól.

Cseke Katinka első jelenete 2008. december 17-én került adásba a SuperTV2 sorozatában .



„Nagyon furcsán érzem magam. Azt hittem, hogy könnyebb lesz ez a dolog, mivel én döntöttem úgy, hogy kicsit új életet szeretnék kezdeni. Nagyon nehéz. Legszívesebben azt mondanám, hogy vissza, mégsem, bocsi, maradok" – mondta a színésznő.

 

Bodolai család 2009-ben Fotó: TV2

Bodolai család 2009-ben Fotó: TV2


A Bodolai család életében erős bástyát képeztek a mindig két lábon álló szülők, akik az évek során nagy szeretettel terelgették felcseperedő gyermekeiket, valamint sikeres vállalkozásba kezdtek, és kialakították közös otthonukat. Böbe karaktere azonban többre vágyott annál, amit Csillagkút nyújthatott neki, ezért Pirivel közös üzletbe kezdtek, ami miatt családját hátra hagyva Erdélybe költözött – áll a csatorna közleményében.


A sorozatban töltött idő alatt nem csak a Bodolai család vált egy szoros egységgé, hanem Cseke Katinka kapcsolata is elmélyült kollégáival, így könnyek között búcsúzott a csapattól:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!