Bulvár, celeb

2010.01.27. 23:43

Voksán Virág a legszexisebb DJ

A 2006-os playmate-verseny közönségdíjas résztvevőjét, <br>Voksán Virágot DJ Flowerként ismerhette meg a zeneszerető közönség.

Farkas Judit

Már nem izgul, de sokat készül a fellépésekre – neves külföldi klubokba hívják. Vallja: amikor a tömeg átveszi a zenéi hangulatát, az az érzés az ő drogja.

A Playboy címlapján először 2006-ban tűnt fel Voksán Virág, aki azóta még egy nyuszis magazincímlappal büszkélkedhet. Láthattuk címlapon más férfimagazinokban is, és a Miss Hawaiian Tropic szépségverseny első helyezettjeként a Las Vegas-i döntőn képviselhette Magyarországot. Azon kevés magyar playmate közé tartozik, akit Hugh Hefner személyesen hívott meg a születésnapi bulijára, Virág azonban egy egészen más műfajban is bizonyított az utóbbi években. Keresett house DJ lett az egykori playmate-ből, DJ Flower néven.

– Egészen kicsi korom óta nagyon szeretem a zenét, már általános iskolában hozzám fordultak az osztálytársaim, ha megtetszett nekik egy szám. Elég volt a refrén, én már vágtam rá, mi a címe, ki az előadó.

Tizenkét éves korom óta folyamatosan kutatom fel az újdonságokat – mesélte Virág. Régi álma teljesült tehát, amikor közvetlenül a playmate-választás után belefogott, hogy profi lemezlovassá képezze magát. Ennek érdekében profi DJ-hez járt hetente háromszor, napi négy-öt órát gyakorolt – fél év után állt először a lemezjátszók mögé, akkor még nagyon izgult.

Voksán Virág

Voksán Virág
– Azóta több mint 300 fellépésem volt, hetente átlag kétszer keverem a zenét egy-egy ismert magyar vagy külföldi szórakozóhelyen.

Szilveszterkor Madeirán játszottam több mint 3 ezer ember előtt egy hatalmas csarnokban, a központi piacot alakították át az óévbúcsúztatásra – osztotta meg velünk a playmate-DJ, aki most Lisszabonba, utána Prágába készül. Sokat sajnos nem lát az egzotikus és izgalmas helyszínekből, hiszen a buli – azaz számára a munka – hajnalig tart, utána pár óra alvás, és irány Magyarország, megy a repülőgép. A magánélet sem igazán fér bele a zsúfolt mindennapokba: kiszámíthatatlan a munkarendje. Ez nem az a szakma, ami mellett otthon várja a párját, főz és rendbe teszi a lakást, mint egy igazi házitündér.


– Milyen érzés ekkora tömeget szórakoztatni? – tettük fel a kérdést a nem mindennapi lemezlovasnak. – És mennyire nehéz boldogulni nőként a pályán?

– Egy-egy fellépés előtt sokszor ki sem mozdulok otthonról, egész nap válogatom az új zenéket. Megoszthatom a közönséggel a kedvenc zenéimet, és ők átveszik a hangulatot. Ez az érzés az én drogom – magyarázta Virág, aki soha nem használt tudatmódosító szereket. Nőként persze szívesebben néznek rá a fiúk, ám a szakmában sokkal többet kell bizonyítania. Sok a kételkedő, rosszindulatú ember, aki azt mondja: playmate volt, biztosan nem tud zenélni. A rosszindulatot azonban feledtetik az egyre sokasodó szakmai elismerések és a rajongótábor. A női rajongókra a legbüszkébb, mert úgy tapasztalta, a lányok tiszteletét nehezebb kivívni.


– Apropó, playmate: soha nem próbálták rávenni, hogy topless DJ-ként pakolja a lemezeket? – érdeklődtünk.

– Nem kell levenni a felsőmet, hogy rám figyeljenek – jelentette ki Voksán Virág. Kiderült, mindössze Portugáliában képviseli profi menedzsment, ahol már visszajáró vendég. A marketinges végzettségű lány egyébként saját magát menedzseli. Nincs főnöke, nem stáb „találta ki", milyen legyen – senki nem kényszerítheti olyasmire, amit nem akar megtenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!