Bulvár, celeb

2011.10.06. 10:16

23 év után véget ér a Simpson család?

A Fox csatorna tárgyalásokat folytat a készítőkkel, hogy hogyan tudják megoldani a sorozat finanszírozását.

munkatársunktól

Bár Homert ismerve valószínűleg a legtöbben arra számítottunk, hogy Springfield előbb-utóbb atomrobbanás áldozatává válik, úgy néz ki, inkább az anyagiak vetnek véget a sárga városlakók életének. Azért valljuk be, már az is szép teljesítmény, hogy 23 évadnyi műsort le tudtak húzni ugyanarról a sémáról, anélkül, hogy unalmassá válna a dolog.

Tankolj úgy, mint Homer!
A sokat emlegetett Fox csatorna most tárgyalásokat folytat a készítőkkel, hogy hogyan tudják megoldani a sorozat finanszírozását (konkrétan meg akarják felezni a fizetéseket) - olvasható a neon.hu oldalon. Amennyiben nem sikerül megegyezniük, sajnos eljön a katasztrófa és Simpsonok nélkül marad a világ. Vagy jó esetben egy nagyobb cég felvásárolja őket.

Aki esetleg nem ismerné őket:

A Simpson család (angolul The Simpsons) egy nagy sikerű amerikai rajzfilmsorozat, Matt Groeningtől, melyet a Fox tv-csatorna számára készített a Klasky Csupo stúdió (melynek alapító tagja a magyar származású Csupó Gábor).

Elsőként 1987. április 19-én jelent meg mint 2 perces műsor a Tracy Ullman Show-ban. Akkora sikert aratott, hogy két évvel később a Fox tévécsatorna 1989. december 17-én 20 perces adásban műsorára tűzte.

A Simpson család azóta 23 évadot élt meg, és Matt Groeninget világhírűvé tette. Magyarországon a TV3 kezdte vetíteni 1998-tól, majd a csatorna megszűnése óta kisebb-nagyobb szünetekkel a Viasat 3, a TV6 és a magyar Comedy Central sugározza.

Ez a rajzfilm egy átlagosnak cseppet sem nevezhető családot mutat be, hétköznapi gondokkal. A történet Springfieldben játszódik. Egy középosztályú amerikai család életén keresztül az amerikai kultúra és a társadalom világát szemlélteti humorosan.

>>>Ha többet akarsz tudni Homérról, és családjáról, katt ide! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!