Bulvár, celeb

2015.04.03. 17:18

Magyarország, szeretlek! századszor

Április 5-én jubileumi adással várja a nézőket a Magyarország, szeretlek! csapata a megújult Dunán.

450 vendég, 50 énekes, sok száz dal és több mint 3000 kérdés. Három és fél éve a közmédia egyik legnépszerűbb műsora a Magyarország, szeretlek!, amely Húsvét vasárnap érkezett a 100. részéhez. A látványos és szórakoztató show-műsorban művészek, sportolók, hírességek mérik össze tudásukat Magyarország kultúrájáról, történelméről és hagyományairól. [namelink name="Szente Vajk"] műsorvezető a két csapatkapitány, [namelink name="Jakupcsek Gabriella"] és [namelink name="Csiszár Jenő"] memóriáját is próbára teszi ezúttal, hiszen a műsor korábbi adásaiból is felidézik a legjobb pillanatokat.

Fotó: MTVA

A zöldek: Csiszár Jenő, Mohay Bence, Balla Eszter, Szervét Tibor
Fotó: MTVA

A fordulatokban gazdag feladatok közt ott lesz a "Lista", a "Vetítő", a "Szóbeszéd", a "Ki nevet a végén?", valamint a játékosok rémálma: a "Ketyegő". Ahogy azt már megszokhatták a nézők, minden adásban kiderülnek érdekes adatok, tények hazánkról, sőt a meghívott vendégekről is. A 100. adás azért is lesz különleges, mert csupa olyan vendég játszik majd, akik kulcsfigurái voltak az elmúlt három és fél évnek, továbbá a műsor tematikáját a százas szám köré építették fel, amely nem várt fordulatok is tartogat. Sőt, Szente Vajk műsorvezetőt is meglepik kollégái, mivel épp a születésnapjára esik a 100. jubileum.

A műsor remek hangulatáról mint mindig, Nagy Laci és zenekara gondoskodik ezúttal [namelink name="Polyák Lilla"] és [namelink name="Homonnay Zsolt"] színészekkel, és természetesen nem hiányozhat az olasz Daniele, aki énektudásával és magyar kiejtésével komoly kihívás a versenyzők számára.

Fotó: MTVA

A pirosak: Náray Erika, Nagy Sándor, Nacsa Olivér, Jakupcsek Gabriella
Fotó: MTVA

Április 5-én egy különleges ünnepi adással várjuk a nézőket: - [namelink name="Nagy Sándor"], [namelink name="Balla Eszter"], [namelink name="Szervét Tibor"], [namelink name="Náray Erika"] színművészek, [namelink name="Nacsa Olivér"] humorista és [namelink name="Mohay Bence"] műsorvezető - mutatják meg mit tudnak Magyarországról.

Vasárnap este 19:35-kor a megújult Dunán!

Címkék#mtva
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!