Bulvár, celeb

2015.05.31. 17:39

Lánykérés Paul McCartney koncertjén - videóval

Paul McCartney liverpooli koncertjén, a színpadon kérte meg kedvese kezét egy romantikus francia férfi.

Diane McEvoy és Fabrice Gueho igen csak szerencsésnek tudhatták magukat, hogy bejuthattak a rocklegenda fellépésre szülővárosában. A Beatles-rajongó McEvoy azért költözött Liverpoolba, hogy kedvencei közelében dolgozhasson, később munkát is talált a város egyik legnevesebb turista látványosságánál, a Beatles Story múzeumban.


A 31 éves nő nem hitt a fülének, amikor a csütörtök esti koncerten Paul McCartney barátjával együtt felhívta őt a színpadra, ahol mintegy tízezres közönség előtt a férfi megkérte a kezét.


Az előadás alatt ugyanis Gueho egy kézzel írt táblát tartott fel "minden szerelmem az övé lesz, ha megengedi, hogy ma este a színpadon megkérjem a kezét" felirattal.

 McCartney észrevette a feliratot és kérte segítőtársait, hozzák a párt az Echo Arena színpadára.


A pár még másnap is a fellegekben járt. Mint Gueho a brit sajtónak elmondta, soha nem gondolta volna, hogy kérése válaszra talál. Miközben a színpadra tartottak, végig kacarászta az utat, amidőn kedvese egyik ámulatból a másikba esett.


A színpadon alig tudta kimondani a kérdést, de Diana azonnal igent mondott. "Fabrice-szal mindig arról beszélgettünk, milyen csodálatos dolog lenne, ha ilyesmi megtörténne velünk. Tudtam a feliratról, de soha nem gondoltam, hogy működni fog, és nem tudtam arról, hogy ez a csodálatos gyűrű nála van" - tette hozzá Diane.


Örülök, hogy egy színpadon állhattam Paul McCartneyval és fantasztikus, hogy Fabrice megkérte a kezem. Időbe telt, amíg felfogtam, mi történik, de nagyon hálás vagyok Paulnak, hogy észrevette a feliratot és felhívott minket a színpadra. A lánykérést soha nem felejtem el" - áradozott a menyasszony.

Címkék#Zene
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!