Bulvár, celeb

2015.12.21. 10:29

Adománygyűjtő gálával zárul a legnagyobb ünnepi összefogás

Az Ökumenikus Segélyszervezet idén 20. alkalommal indította el Országos Adventi Pénzadománygyűjtését. ,,szeretet. éhség. - Összefog az ország" címmel december 28-án este televíziós gálaműsor segítségével gyűjtenek pénzt az RTL Klubbal közösen a rászorulóknak. Ebben rengeteg sztár és fellépő segédkezik majd.

munkatársunktól

A hagyományosan advent első vasárnapjától év végéig tartó gyűjtésre minden évben rendkívüli közösségi- és segélyakciókkal, illetve komplex kommunikációs kampánnyal hívja fel a társadalom figyelmét az Ökumenikus Segélyszervezet. Az RTL Magyarország régóta kiemelt támogató partnere a szervezetnek, az együttműködésdecember 28-án, hétfőn egy év végi gálaműsorban teljesedik ki. Az RTL Klub este 19.15-től sztárok bevonásával buzdítja adakozásra a nézőket, hogy a Segélyszervezet egész éves munkáján keresztül minél több rászoruló kaphasson ételt, otthont és esélyt a szegénységből való kitörésre.


A gálaműsort Lilu és Istenes Bence vezeti majd. Az este folyamán fellép a 2014-es X-Faktor győztese, Tóth Andi, továbbá Fluor Tomi, Papp Szabi és Deego, Wolf Kati, Horányi Juli a The Biebers-szel, Palya Bea, Oláh Gergő és Nika, Nótár Mary és LL Junior, Zséda, valamint a Hungary’s Got Talent győztes csapata, a Dirty Led Light Crew. A stúdióban ott lesz még vendégként többek között Orbán Ágnes, a Konyhafőnökharmadik évadának győztese, Hegedűs Hanga, a Konyhafőnök Junior győztese és Bereczky Balázs, a műsor döntőse, Keresztes Ildikó és Baricz Gergő, a Fókusz műsorvezetői, Gönczi Gábor és Barabás Éva, illetve az Éjjel-Nappal Budapest szereplői és válogatott vízilabdázók.


A rendkívüli adománygyűjtési akció során a 1353-as adományvonalra indított minden hívás vagy sms 250 forint felajánlást jelent az Ökumenikus Segélyszervezetnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!