Bulvár, celeb

2016.06.01. 18:16

Johnny Depp párnával fojtogatta feleségét

Állítja mindezt Amber Heard egyik barátnője, aki a pár decemberi veszekedése idején a feleség segítségére sietett.

Szinte óráról órára újabb információk látnak napvilágot Johnny Depp és Amber Heard házasságáról. A mai termés igencsak kétségbejtő dolgokról számol be, melyeket a People magazin címlapon hoz majd le június 13-ai számában - írja a hirado.hu.


Előkerült egy újabb fotó az állítólagosan összevert színésznőről, mely egy a már korábban említett decemberi veszekedésük után lett megörökítve. Ezen a képen szintén zúzódások láthatók Amber szemei körül, szája felrepedt és vérzett is. A múlt év végi vitájuk talán még a két héttel ezelőttinél is komolyabb volt, Heard egy barátnője, azt állítja, Johnny akkor párnával próbálta megfojtani nejét.


A magazin egy másik forrása azt állítja, Depp tavaly márciusi kézsérülése, ami miatt egy hónapig állt a Karib-tenger kalózainak forgatása is egy ilyen elharapódzott vita következménye volt. Akkor azonban még nem feleségét bántotta a színész, hanem egy ajtóba ütött bele úgy, hogy szilánkosra tört a kézfeje.

Közben nyilvánosságra kerültek Amber pénzügyei, melyből az látszik, hogy a színésznő keresetének a négyszeresét költi egy-egy hónapban. A dokumentumok szerint Heard 10 ezer dolláros jövedelméhez képest, többek között 10 ezer dollárt költ bérleti díjra, tízezret szórakozásra és vakációkra, kétezret élelmiszerekre és ugyanennyit ruhákra. Éppen ezért nem meglepő, hogy 50 ezer dollárnyi asszonytartást követel a bíróságon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!