aggasztó hírek

2021.02.03. 05:55

A beszéd is fárasztja már Törőcsik Marit

Hónapok óta szinte nincs hír a nagybeteg Törőcsik Mari állapotáról, így nem véletlen, hogy több pletyka is szárnyra kapott róla.

Forrás: Bors

Törőcsik Mari koronavírusos lett – látott napvilágot a napokban az aggasztó hír. A Bors azonban kiderítette, hogy szerencsére ez csak pletyka. A Kossuth-díjas színésznő telefonját ápolónője vette fel, aki azonnal eloszlatta a rémhírt.

„Nagyon vigyázunk a művésznőre, nem igaz, hogy koronavírusos. A körülményekhez képest jól van”

– mondta szűkszavúan a gondozó, akitől azt is megtudtuk, a Nemzet Színésze azért nem tudta maga felvenni a telefont, mert éppen alszik. A lap utolérte Törőcsik Mari unokáját, Járai Mátét, aki ugyancsak megerősítette a színművésznő gondozójának szavait. Mint mondta, elsőként tudna arról, ha imádott nagymamája elkapta volna a koronavírust.

„Utoljára tavaly áprilisban voltam Mari maminál, hiszen tényleg nagyon vigyázunk rá. Véletlenül sem akarjuk bevinni hozzá a vírust. Inkább próbáljuk telefonon tartani vele a kapcsolatot. Igaz, egy ideje érzem, hogy már ez is megterhelő számára.

Nagyon lefárasztja a beszéd, és sajnos elég kellemetlen, hogy mindig vissza kell kérdeznem,

mert nem értem tisztán, amit mond. Így az utóbbi időben inkább a nagynénikém számol be Mari állapotáról” – mondta Járai Máté.

Máté azt is elárulta a lapnak, hogy híres nagymamája nemrég lemondott dédelgetett álmáról, a színpadi visszatérésről.

„Mari mama szellemileg teljesen friss, de nehezen tudja már magát kifejezni. A nap nagy részében ágyban fekszik, vagy üldögél a tévé előtt.

Nem fog már színpadra állni, de úgy tudom, ezt a gondolatot már ő is elengedte”

– tette hozzá az unoka, aki jól tudja, imádott nagyija nem mindig lesz itt neki, mégis azt reméli, a színésznő ezer évig él majd, és a járvány utáni első útja is biztosan hoz­zá vezet majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!