Bulvár, celeb

2008.12.29. 09:49

A Megasztár üdvöskéje megmutatja bájait

Nkuya Sonia dominaként pózol a legújabb Playboy címlapján. A Megasztár üdvöskéje külön kérte, hogy a képeken egy vadmacska lehessen, így legalább megmutathatja, milyen is ő valójában.

Delmagyar.hu

– Az én természetem nem egyszerű, szeretem a bolond, vad, néha talán extrém dolgokat, provokatív jellem vagyok. Szóval nem állt távol tőlem ez a szerep, és örülök, hogy végre kiélhettem ezt egy ilyen fotósorozaton – mesélte a Blikknek a lány, aki bevallotta, pár évvel ezelőtt már jelentkezni akart nyuszilánynak.

– Tizenhat-tizenhét évesen már be akartam kerülni a playmate-ek közé. Azóta álmom, hogy levetkőzzek, de örülök, hogy előbb énekesnőként ismertek meg – vallotta be a lány, aki így valamilyen szinten el is ismerte: ugródeszkának szánta a Megasztárban való szereplést.

Soniát egyébként egyáltalán nem zavarja, ha elítélik a vetkőzés miatt, megszokta már, hogy véleményt alkotnak róla, és bár sosem adott mások megítélésére, az idegesíti, ha ő csak a „fekete lány".

Teljesült az álma. 16-17 éves korától dédelgetett álma, hogy megmutassa bájait egy férfimagazinban

Teljesült az álma. 16-17 éves korától dédelgetett álma, hogy megmutassa bájait egy férfimagazinban
– Azt nem szeretem, ha csak az alapján ítélnek meg, ahogyan kinézek. Mondjanak véleményt a tetteim után rólam, azzal semmi bajom. Egyébként nagyon élveztem a fotózást, hiszen kipróbálhattam egy csomó izgalmas dolgot, és kiélhettem az ötleteimet. Külön kértem a stábot, hogy hozzanak maszkot és bilincset is.

Soniáról egyébként pont az a fotós, Nánási Pál készítette a szexi képeket, akiről megírtuk, hogy szerelembe esett Ördög Nórával, épp egy Playboy-fotózás kapcsán.

Egy novemberi vasárnap Soniáról készítette a sorozatot, majd másnap, hétfőn Nóri állt a gépe elé...

Bajkó Panka

Címkék#megasztár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!