Bulvár, celeb

2019.03.06. 12:42

Amerikai tévésztár a világ legfiatalabb dollármilliárdosa

A 21 éves Kyle Jenner három éve létrehozott kozmetikai cégének köszönheti vagyonát.

MTI

Kyle Jenner amerikai tévésztár lett a világ legfiatalabb, saját erőből dollármilliárdossá vált híressége. A Forbes magazin szerint Jenner három éve létrehozott kozmetikai cégének köszönheti vagyonát.


A 21 éves Jenner a valóságshowjukról híres Kardashian-testvérek, Kim, Khloe és Kourtney féltestvére. A Kyle Cosmetics online céget 2015-ben alapította.


A Forbes szerint Jenner nemcsak a világ legfiatalabb milliárdosa, hanem a legfiatalabb saját erőből milliárdossá vált vállalkozója is. A ranglistán a Forbes különbséget tesz a megörökölt vagyon és a saját erőből elért meggazdagodás között.


Jenner cégének az eladásokból tavaly 360 millió dolláros (100 milliárd forintos) bevétele származott. Jenner a cég 100 százalékos tulajdonosa. A kozmetikai vállalkozás mellett tévés szerepléseivel is szépen keres. A fiatal nő, akinek egyéves kislánya van, a 2057. a világ leggazdagabb embereit rangsoroló Forbes-listán.

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!