Bulvár, celeb

2013.10.17. 07:51

Áramszünet miatt nem készült el a South Park legújabb része

Egy keddi áramkimaradás órákra megbénította a South Park Studios valamennyi számítógépét, emiatt nem lett kész az erre a hétre tervezett, Goth Kids 3: Dawn of the Posers című epizód.

MTI

Nem sok dolog van, ami megakadályozhatja a South Parkot abban, hogy gúny tárgyává tegye aktuális célpontjait, az animációs sorozat legújabb része azonban mégse készült el, mégpedig áramszünet miatt.

A Comedy Central tájékoztatása szerint egy keddi áramkimaradás órákra megbénította a South Park Studios valamennyi számítógépét, emiatt nem lett kész az erre a hétre tervezett, Goth Kids 3: Dawn of the Posers című epizód.

A csatorna a Scott Tenorman Must Die című rész ismétlését tűzte műsorra szerda estére az amerikai nézőknek.

Trey Parker, a South Park társalkotója sajnálkozott az elmaradt rész miatt, és tudomásul vette a történteket. Megjegyezte azonban, évek óta kísértik a sorsot azzal, hogy a show csak az utolsó pillanatban készül el. "Azt hiszem, borítékolható volt, hogy egyszer ez történik" - fogalmazott.

A Goth Kids 3 jövő héten lesz látható az Egyesült Államokban.

Címkék#South Park

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!