Bulvár, celeb

2019.03.04. 11:39

Bud Spencer átverte Terence Hillt is

A Bud Spencer-filmekben mindig is fontos elem volt a humor, aminek a 2016 júniusában elhunyt színész a való életben sem volt híján. Még barátját, Terence Hillt sem kímélte.

Munkatársunktól

[namelink name="Carlo Pedersoli"] imádta megviccelni kollégáit. A Különben dühbe jövünk legendás kórusjelenetét a tervezett egy helyett végül két nap alatt tudták csak felvenni, mert a főszereplő végigszórakozta a forgatást. Kevesen tudják, de az azóta legendássá vált és a film egyik védjegyének számító jelenetben maga [namelink name="Bud Spencer"] találta ki, hogy a poén kedvéért az ajkán játsszon az ujjaival.


– Terence Hillt is imádta ugratni. Egy alkalommal színésztársain keresztül küldte el őt egy olyan étterembe, amely valójában nem is létezett. Mikor [namelink name="Terence Hill"] elment, és nem találta a vendéglőt, hatalmasakat nevettek rajta – mesélte a Borsnak Király Levente, akinek Piedone nyomában című portréfilmje csütörtök óta látható a hazai mozikban. A Piedone, a zsaru forgatása során azonban Bud Spencer lett egy átverés áldozata, amelyben a főnökét alakító színész, Adalberto Maria Merli volt az, aki megtréfálta őt.

 


– Az egyik étteremben a tulajdonos három gyönyörű lányát megkértem, hogy ne ismerjék fel Bud Spencert, amikor ideérkezik, tőlem viszont kérjenek autogramot, és ugorjanak a nyakamba, ha meglátnak – meséli a filmben Adalberto. – Így is történt.


Bud Spencer sohasem szerette, ha sztárolják, mégis értetlenül fogadta azt a rajongást, amit akkor kaptam. Nem értette, hogy lehet az, hogy mindenki engem ünnepel, őt pedig senki sem ismeri fel. A lányok rá is játszottak az egészre, és megkérdezték tőlem, hogy Adalberto, ki ez az ember, akivel te együtt ebédelsz?


Én mondtam neki, hogy ha gondoljátok, kérdezzétek meg tőle! Mikor megkérdezték, Carlo csak annyit mondott: hát én vagyok Bud Spencer. Utána persze elárultuk neki, hogy ez csak egy vicc volt, és jót nevettünk. Szerettem benne, hogy lehetett vele viccelődni.

Címkék#humor#film

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!