Bulvár, celeb

2009.02.12. 15:01

Budapestre jön Madonna - jegyek 110 ezerért

Augusztus 22-én, a budapesti Kincsem Parkban lép fel Madonna - jelent meg az énekesnő hivatalos honlapján csütörtökön.

A jegyeket forgalmazó iroda internetes oldala szerint a legolcsóbb jegyek 15 ezer forintba, a legdrágább, VIP-jegyek 110 ezer forintba kerülnek.

Madonna "Sticky and Sweet (Ragadós és édes)"- turnéjának budapesti állomására február 20-án reggel 10 órától lehet majd kapni a jegyeket a Ticketpro országos hálózatában. Madonna internetes rajongói oldalának tagjai, már február 17-től hozzáférhetnek a belépőkhöz.

Háromfajta állójegy lesz, attól függően, hogy ki milyen messze áll majd a színpadtól: 30 ezer, 22 ezer 500 és 15 ezer forintba kerülnek majd ezek a belépők. Az ülőhelyek egységesen 35 ezer forintba kerülnek majd, illetve lesz egy VIP-ülőhely kategória is 110 ezer forintért, ehhez külön parkolóhely és állófogadás is jár.

Azt nem közölte a magyar jegyiroda, hogy pontosan hányan férnek majd el a 84 hektáros parkban. Ez lesz egyébként az első alkalom, hogy a Kincsem Parkban ilyen nagyszabású koncertet rendeznek.

Madonna előtt a híres DJ, Paul Oakenfold melegíti be a közönséget.

2008-ban a "Sticky & Sweet" turnét több mint kétmillió rajongó láthatta a világ 58 városában és az összes helyszínen megdöntöttek minden addigi jegyeladási rekordot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!