Bulvár, celeb

2011.11.09. 14:01

Csecsenföldön forgat Jean-Claude Van Damme

A hollywoodi akcióhős ismét az oroszországi Csecsenföldre érkezett, hogy tanulmányozza a helyi szokásokat.

A harcművészeti tudását szinte minden filmjében megcsillogtató filmszínészt a csecsenföldi elnök, Ramzan Kadirov fogadta.

Van Damme első alkalommal október 5-én, Groznij napján járt a kaukázusi köztársaság fővárosában és mint nyilatkozta, olyan nagyszerű élményekkel tért haza, hogy mielőbb vissza akart jönni, hogy közelebbről megismerkedjen a hagyományokkal, és megvacsorázzon a barátjának mondott csecsen elnökkel.

Jean-Claude Van Damme: Bloodsport Final Fight

A népszerű hollywoodi hős előbb Ramzan Kadirovval együtt egy csecsen folklóregyüttes előadását nézte meg, aztán sor került a vacsorára is - adta hírül a grozniji elnöki hivatal.

Október ötödikén, amikor egyébként Kadirov elnök is született, nagyszabású koncerttel ünnepelték meg a főváros napját. Jean-Claude Van Damme-on kívül fellépett Hillary Swank, Sting és egy német tánccsoport is. Emberjogi szervezetek kifogásolták a sztárok részvételét a csecsen ünnepen, ők azonban visszautasították a bírálatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!