Bulvár, celeb

2011.11.09. 11:20

Csillagot kapott Shakira a Hírességek Sétányán

Csillaggal tisztelegtek a Grammy-díjas Shakira kolumbiai énekesnő előtt a hollywoodi Hírességek Sétányán.

munkatársunktól

Csillaggal tisztelegtek a Grammy-díjas Shakira kolumbiai énekesnő  előtt a hollywoodi Hírességek Sétányán. Shakiráé a 2454-es számú csillag a Capitol Records épülete előtti járdán.

Shakira és a csillag.

Shakira és a csillag.
Shakira az 1990-es évek elején alapozta meg hírnevét a rock, a latin és a mediterrán zene ötvözéséből született különleges stílusával, amelyet sajátos táncmozdulataival fűszerez. Első nemzetközi sikerét a 2001-ben megjelent Laundry Service című albumának köszönhette, amely azóta is a legsikeresebb korongja. A sztár 1995-ben kiadott harmadik albumáról (Pies Descazos) elnevezett jótékonysági szervezet szegény sorsú gyermekek számára nyújt tanulási lehetőséget.

Shakira megérdemelte azt a csillagot.
A 34 éves énekesnőt nemrégiben az év emberévé választotta a Latin Grammyt kiosztó Latin Recording Academy, szakmai munkássága és emberbaráti tevékenysége elismeréseként. A díjat a Las Vegasban szerdán megrendezendő 12. Latin Grammy ceremónia előtt veheti át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!