Hallgassa élőben!
Fotó: Shutterstock

Hátborzongató fotó került elő a múltból: 50 éve senki sem tudja, pontosan milyen idegen lényt ábrázol

Jim Goodall egy UFO-vadász legenda.

Amilyen rejtélyes a keletkezése, olyan rejtélyes körülmények közt került most elő az ufóvadászok egyik legismertebbjének, Jim Goodallnak egy, még az 1960-as években készült fekete-fehér fotója. Egy felhasználó digitalizálta és töltötte fel a Redditre, hogy mindenki megnézhesse a „tökéletes” repülő csészealj formájú azonosítatlan repülő tárgyat, amit legalább ketten láttak élőben is: a kép szélén álló és a tárgyra mutató férfi és a képet készítő ember.

Polaroid from the 1960s of UFO, provided by Jim Goodall

A vízszinteshez képest kissé ferdén repülő valami a házak felett néhány méterre volt látható, a kép készítője pedig azt mondja, teljesen biztos benne, hogy nem földi képződmény látható rajta. Goodall egyébként dokumentumfilmet is készített az amerikai 51-es körzetről, és azt mondja, legalább nyolcvanszor volt része harmadik típusú találkozásban az elmúlt 35 évben – írja a Bors.

Borítókép: illusztráció

Hozzászólások

Lehet, hogy mégis indulhatnak oltatlan játékosok az Australian Openen
Elképzelhető, hogy részt vehetnek majd olyan teniszezők is a januári ausztrál nyílt bajnokságon, akik nincsenek beoltva a koronavírus ellen.
Háztartások százezrei maradtak áram nélkül az amerikai nyugati parton
Az amerikai meteorológiai szolgálat (NWS) „történelmi esőzés” lehetőségére figyelmeztetett a kaliforniai főváros, Sacramento belvárosában.
Részvétét fejezte ki a köztársasági elnök és felesége Mádl Dalma családjának
Azt írták, Mádl Dalma méltósággal viselte az élet terheit és azt a kiemelt figyelmet, amely hűséges társként a férje oldalán jutott neki.
Könyvsorozattal állítanak emléket nemzetünk nagyjainak
A kötetek megfelelnek a legmagasabb tudományos elvárásoknak, a fejezeteket a legkiválóbb szaktörténészek írták.
Büntetőfeljelentést tesznek Kálomista Gáborék a Gyurcsány-kommandó ellen
A film producere szerint Kovács Gábor esete újabb támadás a film ellen, ami súrolja a bűncselekmény határát.
Ezt a jövőt tárja az emberiség elé a NASA (videó)
A NASA küldetése a felfedezés. Meglátogatják a Naprendszerben található célpontokat, és tanulmányozzák az azon túli világokat.