Hallgassa élőben!
Fotó: FEM3

Börtönbe is csukhatják a Megasztár énekesét

Egyre inkább úgy tűnik, komoly gondokkal kell szembenéznie Fekete Dávidnak.

Kendőzetlen őszinteséggel írt egy üzenetet fiainak Fekete Dávid a saját Facebook-oldalán. Az egykori Megasztár énekese pár nappal ezelőtt jelentette be, hat boldognak tűnő év után válik a feleségétől, Reginától. Az oknak a megcsalást nevezte meg, Dávid közösségi oldalán osztotta meg a nyilvánossággal, hogy Regina szeretőt tartott – írja a Metropol.

Most az énekes egy újabb posztot osztott meg követőivel, amiben gyermekeinek próbálja elmagyarázni, mit gondol édesanyjukról, de arról is kendőzetlen őszinteséggel ír, hogy nagyon komolya anyagi gondjai vannak.

Börtönbe is kerülhet Fekete Dávid

„Sajnálom, hogy elrontottam az anyagi részét… (…) Apának, ahogy említettem, rengeteg ügye van és rengeteg fronton harcol, jogos és nem jogos dolgokban, ezért ha nem kapja vissza a pénzeit, amit apa kissé meggondolatlanul adott kölcsön és rossz helyre is fektetett be… akkor apa komoly problémákba kerülhet” – írta ikerfiainak címzett üzenetében Dávid.

Az énekes őszintén beszélt a következményekről is.

„Ha nem sikerül visszakapnom a pénzeimet, amik súlyos 100 milliók, akkor apát, lehet, hogy jó ideig nem látjátok majd és talán nem is ismeritek majd igazán, és ki tudja, mit fogtok rólam hallani” – olvasható a bejegyzésben.

Dávid bízik abban, hogy minden jóra fordul

„Remélem, hogy eme történéseket, sorokat, személyesen is elmesélhetem majd, megbeszélhetjük és mindentől függetlenül sokat játszhatunk, sétálhatunk, nevetgélhetünk együtt és majd ellenben, ha nem úgy jönnek össze a dolgok, akkor legalább apa kiírta magából, amit még számára, röviden érzett, gondolt a történésekről és egyszer, talán majd… ha felnőttök, olvassátok ezeket a sorokat is és döntötök belül, hová is teszitek a megtörténteket„ – áll a gyermekekhez intézett levelében.

Hozzászólások

Hirdetés
„A fiatalokat csak a mai kor eszközeivel lehet befogadóvá tenni”
Felminősítette Magyarországot a Moody's
A Moody's Investors Service nemzetközi hitelminősítő az eddigi „ Baa3”-ról egy fokozattal „Baa2”-re javította a magyar államadós-osztályzatot.
Az abortuszhoz való jog védelméről fogadtak el törvényt a demokraták Amerikában
A törvénytervezetről tartott szavazás lényegében jelképes volt a demokrata párti többségű testületben, ugyanis a szenátus várhatóan nem fogja elfogadni.
Kiemelt támogatást nyújt a kormányzat a műtéti várólisták csökkentésére
Kásler Miklós miniszter utasítására készült el az Emberi Erőforrások Minisztériuma által beterjesztett szakmai javaslat, amely alapján a kormány 12.2 milliárd forintos támogatást biztosít, így a várólisták drasztikus lerövidítése várható.
Nyitás: száz ország képviselői jönnek el a Vadászati Világkiállításra (videók)
A kapcsolódó rendezvényekkel együtt csaknem 1500 programelemből áll össze az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás.
Hivatalos: megőrizte alkotmányozó többségét az orosz kormánypárt
Megerősítette az orosz Központi Választási Bizottság pénteki ülésén a múlt hétvégén megtartott választások hivatalos végeredményét.
Messi kihagyhatja a Manchester City elleni találkozót a BL-ben
Egyelőre bizonytalan, hogy pályára léphet-e Lionel Messi a Paris Saint-Germainben a Manchester City elleni, keddi Bajnokok Ligája-találkozón.