Hallgassa élőben!
Fotó: kisalfold.hu

Brutális baleset Győrnél: két gyerek és szüleik égtek benn az autóban

Négy ember meghalt, miután személyautójuk összeütközött egy teherautóval Győr térségében csütörtökön kora délután – közölte a rendőrség a honlapján.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 813-as út 1. kilométerénél, Győr térségében eddig tisztázatlan okok és körülmények között ütközött össze egy tehergépkocsi és egy személyautó.

A balesetben a személyautóban utazó négy ember életét vesztette. A kisalfold.hu azt írja, hogy az áldozatok bennégtek a kocsiban. A tüzet a kiérkező a győri hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották.

A kocsiban a Bors információi szerint egy házaspár, 18 éves lányuk és egy kisgyermekük ült, a kocsi pillanatok alatt lángba borult, a családnak esélye sem volt a túlélésre.

Fotó: kisalfold.hu

 

Dosszié

Hozzászólások

hirdetés
A Dal 2021 – Erős egyéniségek alkotják a zsűrit
Az orosz vakcina minden gyártási tételét ellenőrzi a hatóság
Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet szerint hatékony és biztonságos az oltóanyag.
Aludni sem tud az Exatlon miatt Szabó Franciska édesapja
Kétségtelen, hogy Szabó Franciska az Exatlon Hungary egyik legkarakteresebb játékosa. Édesapja természetesen minden próbatételnél rettentően izgul.
Ifjabb Vidnyánszky Kolozsváron rendez Rómeó és Júliát
Már csak a járványügyi korlátozások feloldására vár a Kolozsvári Állami Magyar Színház legújabb produkciója, William Shakespeare Rómeó és Júliája.
Ilyen kütyüket kínál 2021-ben az orosz luxusmárka
Annak gyárt a Caviar, akinek a félmilliós prémium okostelefon tömegterméknek számít, s valami olyasmire vágyna, amit más nem tesz ki az asztalra.
Sátánmajom nyitotta az évet a Vadasparkban
Még Bonifácot, a csacsit is megelőzte a Szegedi Vadasparkban a kis fehérarcú sátánmajom születése: január 3-án jött a világra.
Visszatérhet Klopp csapatkapitánya
Henderson és Matip is újra bevethető.