Hallgassa élőben!
Fotó: tv2

Détár Enikő kitálalt a kiesés után: ezt gondolja Gabriela Spanic-ról

Emlékezetes pillanat volt, amikor múlt szombaton ők ketten kerültek a kiesés szélére a Dancing with the Stars-ban.

Múlt szombaton Détár Enikőnek kellett távoznia a Dancing with the Stars-ból, ami nem kis felháborodást váltott ki a rajongók körében, hiszen sokan akár a végső győzelemre is esélyesnek tartották a színésznőt és táncpartnerét, Baranya Dávidot.

Enikő a végső döntésnél Gabriela Spanic kezét szorítva állt a színpadon, hiszen a venezuelai világsztár volt a másik veszélyzónás. Végül ő jutott tovább.

Détár most a Facebookon írta ki magából Gaby-hoz fűződő érzéseit, mivel annyian kérdezték már, hogy mi a véleménye a Paula és Paulina sztárjáról.

„Gaby egy tündéri, minden allűröktől mentes, kedves, szorgalmas, alázatos nő. Túl sokat nem tudtunk beszélgetni, mert én nem beszélek spanyolul, Ő pedig kicsit beszél angolul, de a nonverbális kommunikáció tökéletesen működött közöttünk.Sokszor egy ölelés, egy simogatás többet mond minden szónál” – írta Enikő a közösségi oldalon a Bors szemléje szerint.

Hozzászólások

Ötkarikás sütivel fogadták a tokiói olimpiára kijutott női vízilabda-válogatottat
A válogatott az olimpiai részvételről döntő meccsen 13-10-re verte a házigazda olasz csapatot, majd a fináléban 13-11-re a Tokióba szintén kijutott hollandot.
Geoládák nyomában járnak
Élményeket gyűjtenek a közös kirándulásokon a modern kincsvadászok.
Titkolja Brüsszel a vakcinabeszerzésekre vonatkozó szerződéseket
Az Európai Tanács elnöke kijelentette, hogy az EU be fogja tartatni a gyógyszergyártókkal a szerződésekben foglalt vállalásaikat, de hogy ez mit takar, nem árulták el.
Magyar játékossal bővült a Szedeák kerete
Év végéig szóló szerződést kötött új szerzeményével a Naturtex-SZTE-Szedeák.
Harminc éve képviselő Balástyán
A balástyai Sári János szép jubileumot ünnepelhetett: 30 éve, vagyis a rendszerváltás óta tagja a helyi képviselő-testületnek és dolgozik faluja fejlődéséért.
Lemond az olasz miniszterelnök, megbukott a római kormány
Giuseppe Conte holnap találkozik az államfővel.