Hallgassa élőben!
Fotó: Ripost

Ennyibe került Stohl Luca álomszép karikagyűrűje

Stohl Luca és szerelme, B hivatalosan is összekötötték az életüket.

Stohl Luca szeptember 4-én házasodott össze a szerelmével, a nagy napra pedig egy meseszép Daalarna menyasszonyi ruhát választott, és egyik instagramos bejegyzéséből az is kiderült, hogy milyen karikagyűrűket szereztek be.

Luca választása egy egyedi, kézzel készült fehérarany gyűrűre esett, amelyet szikrázó briliánsokkal díszítettek az ékszerészek. A férje, B gyűrűje szintén fehérarany, klasszikus féldomború formájú, fényes felületű.

A Ripost utánajárt, hogy a szalon, ahonnan a szerelmespár vásárolta az ékszereket, milyen áron dolgozik.

A Belle kollekció, amiből Lucáék is választottak: páronként 160 ezertől 400 ezer forintig is terjedhet az ékszerek ára, ehhez jön még hozzá a kiválasztott kövek ára, ami gyémánt esetében eléggé megugrasztja a végső összeget.

Az álomszép karikagyűrűkről ide kattintva nézheted meg a képeket.

Hozzászólások

Hirdetés
„A fiatalokat csak a mai kor eszközeivel lehet befogadóvá tenni”
Felminősítette Magyarországot a Moody's
A Moody's Investors Service nemzetközi hitelminősítő az eddigi „ Baa3”-ról egy fokozattal „Baa2”-re javította a magyar államadós-osztályzatot.
Az abortuszhoz való jog védelméről fogadtak el törvényt a demokraták Amerikában
A törvénytervezetről tartott szavazás lényegében jelképes volt a demokrata párti többségű testületben, ugyanis a szenátus várhatóan nem fogja elfogadni.
Kiemelt támogatást nyújt a kormányzat a műtéti várólisták csökkentésére
Kásler Miklós miniszter utasítására készült el az Emberi Erőforrások Minisztériuma által beterjesztett szakmai javaslat, amely alapján a kormány 12.2 milliárd forintos támogatást biztosít, így a várólisták drasztikus lerövidítése várható.
Nyitás: száz ország képviselői jönnek el a Vadászati Világkiállításra (videók)
A kapcsolódó rendezvényekkel együtt csaknem 1500 programelemből áll össze az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás.
Hivatalos: megőrizte alkotmányozó többségét az orosz kormánypárt
Megerősítette az orosz Központi Választási Bizottság pénteki ülésén a múlt hétvégén megtartott választások hivatalos végeredményét.
Messi kihagyhatja a Manchester City elleni találkozót a BL-ben
Egyelőre bizonytalan, hogy pályára léphet-e Lionel Messi a Paris Saint-Germainben a Manchester City elleni, keddi Bajnokok Ligája-találkozón.